Remikxdxd 39 Opublikowano 2 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2015 Jak można zrobić, żeby było np. if player's group is "group" bo to mi nie dziala ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bvcz 444 Opublikowano 2 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2015 Nie ma takiego wyrażenia, możesz sprawdzić permisie:if player has permission "twoja.permissia."@down, Zaskocz mnie i napisz z jakiego dodatku ;_; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 #Aperture 278 Opublikowano 2 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2015 @up jest. If group of player is... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 herhor67 916 Opublikowano 2 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2015 Nie ma takiego wyrażenia, możesz sprawdzić permisie: if player has permission "twoja.permissia"@down, Zaskocz mnie i napisz z jakiego dodatku ;_;Nadaj danym grupom uprawnienie np. jestem.vip / bycie.vipem / vip /cokolwiek i potem tylko sprawdzaj jaki gracz ma permission (zacznij od najwyższej i zchodź niżej, tj. od admina do gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Remikxdxd 39 Opublikowano 2 stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2015 (edytowane) Dziękuje all za pomoc :) do zamknięcia.@edit [13:25:01 ERROR]: [skript] can't understand this event: 'if player has got permission "walls.supervip"' (skript.sk, line 1: if player has got permission "walls.supervip":') Edytowane 3 stycznia 2015 przez Remikxdxd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Remikxdxd 39 Opublikowano 3 stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2015 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 superchata 12 Opublikowano 3 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2015 zamien na : if player has permission "walls.supervip"' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Remikxdxd 39 Opublikowano 3 stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2015 (edytowane) tez nie dziala probowalem. dalem zly error akurat le robilem bez got i nic Edytowane 3 stycznia 2015 przez Remikxdxd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 superchata 12 Opublikowano 3 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2015 daj logi z konsoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Remikxdxd 39 Opublikowano 3 stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2015 (edytowane) masz @5up takie same tylko bez got :p Edytowane 3 stycznia 2015 przez Remikxdxd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 superchata 12 Opublikowano 3 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2015 tam na koncu masz "' zamiast " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Remikxdxd 39 Opublikowano 3 stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2015 Nie nabijaj postów jak nie masz pewności. Wszystko jest dobrze ale wciąż nie działa. Ma ktoś jakiś pomysł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bvcz 444 Opublikowano 3 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2015 ... W 1 linijce powinien być event a nie odrazu if. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Of3k 278 Opublikowano 3 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2015 (edytowane) Cosz to na forum potroiła się grupa Freeksów/Randomów?Pokaż kod i wyjaśnij co chcesz, aby robiło, bo pewnie zle coś wklejasz/tabójesz.@up jaki event? O,oAaaa... .Dziękuje all za pomoc :) do zamknięcia. @edit [13:25:01 ERROR]: [skript] can't understand this event: 'if player has got permi ssion "walls.supervip"' (skript.sk, line 1: if player has got permission "walls. supervip":') Racja. Musisz dać jakiś even, a po evencie trigger i dopiero if. Np. command /god trigger: If player has permission "opo.loko": [Evenciak]give ... Else send "" stop lub jak owca mówił on righclick: If player.... Give... Else send..... Edytowane 3 stycznia 2015 przez Kiudii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 4 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2015 Wgraj vault i będzie działało np. if player's group is "gracz" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Remikxdxd 39 Opublikowano 4 stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2015 (edytowane) Ok dziękuje źle zrobiłem, że bez komendy dobra można zamknąć@edit @up Mam Vault i nie dziala Edytowane 7 stycznia 2015 przez Remikxdxd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Remikxdxd 39
Jak można zrobić, żeby było np. if player's group is "group" bo to mi nie dziala ;c
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi