Nieaktywny Opublikowano 11 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2014 Tak jak w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PrzypalonyOmlet 35 Opublikowano 11 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2014 W skript plus to działa chyba tak:- Zapisywanie ekwipunku(wątpię, że się nie pomyliłem, ale można przetestować):set {inv.%player%} to player's serialized inventoryna jakimś forum słyszałem, żerestore inventory of player to {inv.%player%}- Dawanie graczowi zapisanego ekwipunku:restore inventory of player from {inv.%player%}(Jeżeli źle, to wybacz, ogarnianie skplus bywa trochę problematycznie, kiedy dokumentacja mało mówi)Robienie tego listami w normalnym skripcie podobno strasznie laguje, chociaż, może są sposoby ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Patek 189 Opublikowano 11 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2014 Ja w zwykłym skrypcie robię to tak:loop all items in the player's inventory: add loop-item to {itemki.%player%::*} remove loop-item from the player Oddawanie:loop {itemki.%player%::*}: add loop-value to the player clear {itemki.%player%::*} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 11 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2014 @up Kiedys, na innym forum napisałem ten sam temat.Też była twoja odpowiedz.Tylko że to poprostu nie działa twój sposób @PatisonPlayGames@PrzypalonyOmlet Jak będe w domu, to przetestuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Patek 189 Opublikowano 11 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2014 @up Nie działa :o Mi to działa i wszystkim innym osobom które znam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 12 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2014 Ale jakoś mi to nie działa. Zapchałem sobie ekwipunek itemami. Wpisałem komendę usuwająca itemy i zapisująca. Wpisałem przywracająca, nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 12 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2014 W skript plus to działa chyba tak:- Zapisywanie ekwipunku(wątpię, że się nie pomyliłem, ale można przetestować):set {inv.%player%} to player's serialized inventoryna jakimś forum słyszałem, żerestore inventory of player to {inv.%player%}- Dawanie graczowi zapisanego ekwipunku:restore inventory of player from {inv.%player%}(Jeżeli źle, to wybacz, ogarnianie skplus bywa trochę problematycznie, kiedy dokumentacja mało mówi)Robienie tego listami w normalnym skripcie podobno strasznie laguje, chociaż, może są sposoby ;).Działa to! Dzięki! Ale jest jeden problem. Że po prostu nie oddaje mi zbroi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PrzypalonyOmlet 35 Opublikowano 12 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2014 @upWtedy trzeba chyba coś takiego:- Zapisywanie:- Dawanie zapisanego:set {helm.%player%} to "%helmet of player%"set {napiersnik.%player%} to "%chestplate of player%"set {spodnie.%player%} to "%legging of player%"set {buty.%player%} to "%boots of player%"set {inv.%player%} to serialized inventory of playerequip the player with {helm.%player%} parsed as itemequip the player with {napiersnik.%player%} parsed as itemequip the player with {spodnie.%player%} parsed as itemequip the player with {buty.%player%} parsed as itemrestore inventory of player from {inv.%player%} Lizak3 i yooka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 Norbi 1337 Opublikowano 19 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2017 Temat został przeniesiony z Skript > Pytania i problemy do Skript > Pytania i problemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Nieaktywny
Tak jak w temacie.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi