TabCraft 4 Opublikowano 25 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2022 napisalby mi ktos skrypt na wylaczenie damage od upadku od elytry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 696 Opublikowano 26 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2022 on damage: damage cause is fall player's chestplate is elytra cancel event Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 W1tt 14 Opublikowano 26 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2022 7 minut temu, CoFFeIN04 napisał: on damage: damage cause is fall player's chestplate is elytra cancel event Ja bym to sprawdził za pomocą player.isGliding(), teraz gracz mający elytrę nie dostanie obrażeń od upadku nawet gdy z niej nie skorzysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TabCraft 4 Opublikowano 26 czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2022 3 godziny temu, W1tt napisał: Ja bym to sprawdził za pomocą player.isGliding(), teraz gracz mający elytrę nie dostanie obrażeń od upadku nawet gdy z niej nie skorzysta tzn jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 26 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2022 7 minut temu, TabCraft napisał: tzn jak? tzn. tak: on damage: damage cause is fall player.isGliding() cancel event wymaga dodatku skript-reflect Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
TabCraft 4
napisalby mi ktos skrypt na wylaczenie damage od upadku od elytry?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi