Wszystko działa bez zarzutów ale jest jeden error. Mam jeszcze inny plugin na premiumCase! I podczas kiedy wykopię kamień to nic się nie dzieje :(. Jednak kiedy używam /sk reload scritps wyskakuje error:
"'&7[&ePremium&6Case&7]" with lore "Maly prezencik! ;)'" is not a text
A kod wygląda tak:
on mine stone:
chance of 0.1%:
give 1 book named "&eVIP" to player
chance of 00.1%:
give 1 book named "&bSVIP" to player
chance of 000.1%:
give 1 book named "&9SPONSOR" to player
chance of 0000.1%:
give 1 book named "&dSWAGGER" to player
chance of 100%:
give 1 chest named "&7[&ePremium&6Case&7]" with lore "Maly prezencik! ;)" to player
Pytanie
MaksiK023 1
Cześć!
Mam skrypt na wypadanie rzeczy z kamienia!
Wszystko działa bez zarzutów ale jest jeden error. Mam jeszcze inny plugin na premiumCase! I podczas kiedy wykopię kamień to nic się nie dzieje :(. Jednak kiedy używam /sk reload scritps wyskakuje error:
"'&7[&ePremium&6Case&7]" with lore "Maly prezencik! ;)'" is not a text
A kod wygląda tak:
on mine stone: chance of 0.1%: give 1 book named "&eVIP" to player chance of 00.1%: give 1 book named "&bSVIP" to player chance of 000.1%: give 1 book named "&9SPONSOR" to player chance of 0000.1%: give 1 book named "&dSWAGGER" to player chance of 100%: give 1 chest named "&7[&ePremium&6Case&7]" with lore "Maly prezencik! ;)" to playerJeżeli ktoś mi pomoże to będę wdzięczny
Wstawiam kod w code.
Notatka dodana przez Glicz
https://skript.pl/temat/52734-error-przy-dropie/Udostępnij na innych stronach
19 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi