piotrii 0 Opublikowano 10 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2022 Mam problem z skryptem który ma wydawać dziwięk tam gdzie jest attacker on damage if attacker is player play sound "entity.player.levelup" with pitch 1 at attacker Nie ma żadnych błędów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Czupakan 12 Opublikowano 10 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2022 (edytowane) Sprawdziłem ten skrypt i po każdym uderzeniu gracza/moba jest dźwięk, mógłbyś napisać co chciałbyś zmienić w tym skrypcie? Edytowane 10 kwietnia 2022 przez Czupakan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piotrii 0 Opublikowano 10 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2022 ten skrypt mi nie działa nie gra dziwięku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Czupakan 12 Opublikowano 10 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2022 (edytowane) Spróbuj tego: Jeśli nadal nie będzie działać to zobacz czy nie masz wyłączonych dźwięków w minecraft Edytowane 10 kwietnia 2022 przez Czupakan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xMarmo321 50 Opublikowano 11 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2022 (edytowane) Skrypt działa sprawdź dzwięki w minecraft. A jak nadal nie będzie działać to pisz i podaj wersje Skripta oraz Silnika. Chodzi mi o skrypt @Czupakan jak coś. Więc pozdro Edytowane 11 kwietnia 2022 przez xMarmo321 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piotrii 0 Opublikowano 11 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2022 Dalej nie działa 2.5.3 script 1.8.8 wersja minecrafta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 11 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2022 58 minut temu, piotrii napisał: Dalej nie działa 2.5.3 script 1.8.8 wersja minecrafta skript 2.5.3 nie wspiera minecrafta 1.8.8, zaktualizuj serwer do najnowszej wersji papera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
piotrii 0
Mam problem z skryptem który ma wydawać dziwięk tam gdzie jest attacker
on damage
if attacker is player
play sound "entity.player.levelup" with pitch 1 at attacker
Nie ma żadnych błędów
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi