Skocz do zawartości

Żal, smutek i zaskoczenie - nasz druh odchodzi.

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie.

Mam dla was dwie wiadomości. Jedna z pewnością was zasmuci, a co do drugiej, to jest ona naszą (moją i Sophera) dość kontrowersyjną decyzją. Postaram się wszystko wyjaśnić.

Jak prawdopodobnie mogliście się domyślić z tytułu newsa, nasz druh - Pirat Jaskiniowy - zamierza ponownie nas opuścić. Jak sam stwierdził, stracił zainteresowanie Skriptem, a ponadto nie ma czasu niezbędnego na spełnianie swoich obowiązków (których swoją drogą miał chyba najwięcej na całym forum). Dowiedzieliśmy się od niego, że najprawdopodobniej będzie jeszcze zaglądał na nasze forum. Chce także dalej rozwijać swój dodatek - PirateSK.

Dziękujemy za wszystko, co zrobiłeś dla naszego forum. Powodzenia!

Po przeczytaniu poprzedniego akapitu wiecie już pewnie dlaczego postanowiliśmy przyjąć Anemonexa - bo o nim tu mowa - na Global Moderatora. Ta wieść sprawiła u co niektórych ból tylnych części ciała, chociaż nie mieli zielonego pojęcia czemu tak się stało.

Przede wszystkim potrzebowaliśmy kogoś, kto przejąłby pałeczkę po Piracie. Mówicie: "Są inni moderatorzy! A on przecież był tylko w SDT!". Owszem, są inni moderatorzy. Ale szczerze: czy któryś z nich nadaje się na przejęcie obowiązków Pirata? Dyskutowaliśmy o tym z waszym Miłościwym Panem. Myśleliśmy o wielu osobach. Ale stwierdziliśmy, że tylko on się nadaje na to stanowisko. Ma wady, oczywiście, ale kto ich nie ma? Nadawał się najbardziej na to stanowisko. A swoim zachowaniem po ogłoszeniu tej decyzji co niektórzy udowodnili nam, że ta decyzja była właściwa.

Pozdrawiam,

Żyraf.

PS. Każdy, kto wstawi mi tu świeczkę z nawiasów (czy czegokolwiek) dostanie warna za spam.
https://skript.pl/temat/5170-%C5%BCal-smutek-i-zaskoczenie-nasz-druh-odchodzi/

Tak więc, żegnaj Piracie. Jak widać odchodzę wraz z tobą.

Anemonex - to prawda, nadaje się i powinien dobrze sprawować ową funkcję gdyż sam jest dłużej moderatorem niż ktokolwiek z nas. Moderatorem wszystkiego (A tam, inne forum...)

O mnie też mogliście coś wspomnieć ;c

Ty się sam pożegnałeś :I. ~~Żyraf

Dobra :I Ale kolor pomarańczowy nadal dla mnie i Smoczka zarezerwowany ~ Tropereks

https://skript.pl/temat/5170-%C5%BCal-smutek-i-zaskoczenie-nasz-druh-odchodzi/#findComment-42582

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...