LeoPL 0 Opublikowano 23 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2014 Witam nie działa mi mój skrypt: every 7 minutes: send: " " send: "&eGraczu &b&l%player%!" send: "&ePosiadasz &b&l%&money%" send: "&eZAPRASZAMY NA FACEBOOKA!" send: "&bwww.fb.com/consoleswinka" send: "&bwww.fb.com/siecserwerowjedencraft" send: "&eKup szlachetną rangę (VIP, SVIP)" send: "na lvlup.pro/mc/28090/shop" send: "&eZostaw &bDiaxa &ena:" send: "&bmclista.pl/5271" send: "&eZapraszamy na forum! &bwww.jedencraft.pun.pl" send: "&eSkrypt Wykonał &b&lLeoPL (eLeonardo)" Szczegółowy Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!Ponieważ co 7 min nie pojawia się to co powinno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 herhor67 916 Opublikowano 23 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2014 zamiast send daj broadcast albo daj send "" to all players Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrPatryk07 45 Opublikowano 23 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2014 every 7 minutes: loop all players: send: " " to loop-player send: "&eGraczu &b&l%player%!" to loop-player send: "&ePosiadasz &b&l%&money%" to loop-player send: "&eZAPRASZAMY NA FACEBOOKA!" to loop-player send: "&bwww.fb.com/consoleswinka" to loop-player send: "&bwww.fb.com/siecserwerowjedencraft" to loop-player send: "&eKup szlachetn� rang� (VIP, SVIP)" to loop-player send: "na lvlup.pro/mc/28090/shop" to loop-player send: "&eZostaw &bDiaxa &ena:" to loop-player send: "&bmclista.pl/5271" to loop-player send: "&eZapraszamy na forum! &bwww.jedencraft.pun.pl" to loop-player send: "&eSkrypt Wykona� &b&lLeoPL (eLeonardo)" to loop-player trzeba loop all players aby do graczy było :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hypersonic0 16 Opublikowano 23 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2014 (edytowane) nie lepiej broadcast?every 7 minutes: broadcast "" broadcast "&eGraczu &b&l%player%!" broadcast "&ePosiadasz &b&l%money%" broadcast "&eZAPRASZAMY NA FACEBOOKA!" broadcast "&bwww.fb.com/consoleswinka" broadcast "&bwww.fb.com/siecserwerowjedencraft" broadcast "&eKup szlachetna range (VIP, SVIP)" broadcast "na lvlup.pro/mc/28090/shop" broadcast "&eZostaw &bDiaxa &ena:" broadcast "&bmclista.pl/5271" broadcast "&eZapraszamy na forum! &bwww.jedencraft.pun.pl" broadcast "&eSkrypt Wykonal &b&lLeoPL (eLeonardo)" Edytowane 23 grudnia 2014 przez hypersonic0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LeoPL 0 Opublikowano 23 grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2014 Wolałem send żeby wysyłało priv bo ostatnie Broadcast nie zadziałało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 #Aperture 278 Opublikowano 23 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2014 every 7 minutes: loop all players: send "" to loop-player send "&eGraczu &b&l%player%!"to loop-player send "&ePosiadasz &b&l%&money of loop-player%" to loop-player send "&eZAPRASZAMY NAFACEBOOKA!" to loop-player send "&bwww.fb.com/consoleswinka" to loop-player send "&bwww.fb.com/siecserwerowjedencraft" to loop-player send "&eKup szlachetn�rang� (VIP, SVIP)" to loop-player send "na lvlup.pro/mc/28090/shop" to loop-player send "&eZostaw &bDiaxa &ena:"to loop-player send "&bmclista.pl/5271" toloop-player send "&eZapraszamy na forum!&bwww.jedencraft.pun.pl" toloop-player send "&eSkrypt Wykonal&b&lLeoPL (eLeonardo)" to loop-player Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrPatryk07 45 Opublikowano 23 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2014 @up to jest to samo co ja napisałem. Naprawde?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 #Aperture 278 Opublikowano 23 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2014 @up przy send nie daje się dwukropków. I nie ma %money%. %player's money% jest, ale %money% nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DirectMC 11 Opublikowano 24 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2014 A nie lepiej tak?every 7 minutes: send "&eGraczu &b&l%player%!" wait 60 ticks send "&ePosiadasz &b&l%money%" wait 60 ticks send "&eZAPRASZAMY NA FACEBOOKA! &bwww.fb.com/consoleswinka &e/ &bwww.fb.com/siecserwerowjedencraft" wait 60 ticks send "&eKup szlachetna range (VIP, SVIP) na lvlup.pro/mc/28090/shop" wait 60 ticks send "&eZostaw &bDiaxa &ena: &bmclista.pl/5271" wait 60 ticks send "&eZapraszamy na forum! &bwww.jedencraft.pun.pl"Taka rada (Jesli masz publiczny serwer to nie pisz kto wykonal skrypt, bo po co to komu...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
LeoPL 0
Witam nie działa mi mój skrypt:
Szczegółowy Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
Ponieważ co 7 min nie pojawia się to co powinno
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi