MrRexover 0 Opublikowano 22 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2014 (edytowane) Napisalem skrypcik ktory jest mi BARDZO POTRZEBNY! WYWALA 6 ERROR w ma z 10 linijek textu OTO ON: Edytowane 11 lipca 2020 przez Wojciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 herhor67 916 Opublikowano 22 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2014 po if arg is "" daj dwukropek, czyli if arg is "costam": send "costam" # dalsze costam MrRexover 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrPatryk07 45 Opublikowano 22 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2014 command /rod: trigger: execute console command "g"command /wejdz [<text>]: trigger: if arg 1 is "ROLINDER" execute console command "dolacz ROLINDER" send "&dDolaczyles do rodu ROLINDER!" if arg 1 is "LEGISTIC" execute console command "dolacz LEGISTIC" send "&dDolaczyles do rodu &6LEGISTIC"czy nie powinno być wszedzie execute player command, bo chyba chodzi ci o to aby po wpisaniu takiej komendy wykonało się np /dolacz rolinder ale jako gracz.... chyba ze tylko masz ze w zmiennej np {rolinder} dajesz +1 .... ale jezeli to jak gildie to mysi byc player ^.^ MrRexover 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DamianMMC 84 Opublikowano 22 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2014 command /rod: trigger: execute console command "g"command /wejdz [<text>]: trigger: if arg 1 is "ROLINDER": execute console command "dolacz ROLINDER" #nie wiem czy nie chodzilo ci o make player execute command "dolacz ROLINDER" send "&dDolaczyles do rodu ROLINDER!" if arg 1 is "LEGISTIC": execute console command "dolacz LEGISTIC" #nie wiem czy nie chodzilo ci o make player execute command "dolacz LEGISTIC" send "&dDolaczyles do rodu &6LEGISTIC"@Up - źle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrPatryk07 45 Opublikowano 22 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2014 Jak zle.. Napisales dokladnie to co ja opisalem o co ci chodzi.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DamianMMC 84 Opublikowano 22 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2014 if arg 1 is "ROLINDER":if arg 1 is "LEGISTIC": Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MrRexover 0
Napisalem skrypcik ktory jest mi BARDZO POTRZEBNY! WYWALA 6 ERROR w ma z 10 linijek textu
OTO ON:
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi