kixu 0 Opublikowano 18 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2021 Siema nie działa ten kod nie sprawdza mi stanu konta Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 241 Opublikowano 18 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2021 4 minuty temu, kixu napisał: Siema nie działa ten kod nie sprawdza mi stanu konta Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zaraz, zaraz. Ten kod nie ma sensu xD. Mógłbyś mi wytłumaczyć co ma robić i za co odpowiada argument nr. 1? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kixu 0 Opublikowano 18 listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2021 Chce sprawdzić czy gracz z argumentu ma wystarczającą ilość kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 606 Opublikowano 18 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2021 8 godzin temu, kixu napisał: Chce sprawdzić czy gracz z argumentu ma wystarczającą ilość kasy no a sprawdzasz pieniądze executora xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kixu 0 Opublikowano 18 listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2021 1 godzinę temu, CoFFeIN04 napisał: no a sprawdzasz pieniądze executora xd Mógłbyś mi pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 W1tt 14 Opublikowano 18 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2021 Zamiast player's money użyj arg-1's money kixu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kixu 0 Opublikowano 18 listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2021 15 minut temu, W1tt napisał: Zamiast player's money użyj arg-1's money Dzięki działa ja próbowałem wszystkiego ale zapomniałem właśnie o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kixu 0
Siema nie działa ten kod nie sprawdza mi stanu konta Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi