EustachyWarzywo 0 Opublikowano 14 października 2021 Udostępnij Opublikowano 14 października 2021 witam, mam w zmiennej grupowej {cos::*} 3 wartosci, mianowicie 1,2,990. I teraz mam pytanie jak dodac te liczby do siebie, aby broadcastowalo sume tych liczb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GRIERIOR 38 Opublikowano 14 października 2021 Udostępnij Opublikowano 14 października 2021 set {x} to 0 loop {cos::*}: add %loop-value% to {x} O ile pamiętam składnie skripta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 14 października 2021 Udostępnij Opublikowano 14 października 2021 2 minuty temu, GRIERIOR napisał: set {x} to 0 loop {cos::*}: add %loop-value% to {x} O ile pamiętam składnie skripta. prawie, mały błąd set {x} to 0 loop {cos::*}: add loop-value to {x} tutaj jest już poprawiona wersja, powinno działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 EustachyWarzywo 0 Opublikowano 14 października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 października 2021 To byl moj blad, nie powiedzialem ze kazdy gracz ma przypisane wartosci. Mianowicie loopuje graczy, pod zmienna {cos::%loop-player::*} kazdy gracz ma inne wartosci. Wgle po zloopowaniu tej zmiennej, wychodzi nick gracza, a powykonaniu kodu umieszcoznego wyzej wychodzi cyfra 0. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 14 października 2021 Udostępnij Opublikowano 14 października 2021 Teraz, EustachyWarzywo napisał: To byl moj blad, nie powiedzialem ze kazdy gracz ma przypisane wartosci. Mianowicie loopuje graczy, pod zmienna {cos::%loop-player::*} kazdy gracz ma inne wartosci. Wgle po zloopowaniu tej zmiennej, wychodzi nick gracza, a powykonaniu kodu umieszcoznego wyzej wychodzi cyfra 0. pokaż jak ustawiasz tą zmienną oraz daj aktualny kod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 EustachyWarzywo 0 Opublikowano 14 października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 października 2021 co jakis czas dodaje liczbe do zmiennej {cos::%player%::*} w postaci add 4 to {cos::%player%::*} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 CoFFeIN04 696 Opublikowano 14 października 2021 Udostępnij Opublikowano 14 października 2021 set {_x} to 0 loop {cos::%player%::*}: add loop-value to {_x} send "%{_x}%" to player sprawdz to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
EustachyWarzywo 0
witam, mam w zmiennej grupowej {cos::*} 3 wartosci, mianowicie 1,2,990. I teraz mam pytanie jak dodac te liczby do siebie, aby broadcastowalo sume tych liczb?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi