Skocz do zawartości

Moja zawartość na forum

xAxee

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć

Jako iż moja zawartość przestała się mieścić w mojej sygnaturze, to postanowiłem zrobić temat,
w którym umieszczę wszystkie tematy oraz będę informował, gdy dodam coś nowego lub zmienię.

Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

Poradniki

• Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!- Wszystkie rodzaje warunków w skripcie i nie tylko
  • Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! - Poradnik co to i jak używać dodatku skript-mirror
  • Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! - Poradnik jak tworzyć własne efekty, warunki czy wyrażenia
  • Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! - Poradnik jak zarządzać plikami, folderami i konfiguracją yml
  • Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! - Poradnik jak robić i obsługiwać własne enchanty z TuSke

Skrypty opublikowane

Skrypty bez tematu na forum

• Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! - Skrypt pozwalający zmienić noc na dzień gdy śpi określona ilość osób 🦊
  • Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! - Skrypt pozwalający dodawanie różnych lokacji 🦊
  • Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! - Skrypt na komende /pomoc wraz z pełną konfiguracją yml ✖ 🦊
  • Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! - Skrypt na komenda zamieniającą sztabki w bloki z pełną konfiguracją yml ✖ 

Skrypty na Konkursy

• Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! - Wygrany skrypt na konkurs SkriptJam w Maju 2020   🦊

Legenda

• - Niewspierane / Porzucone
  • Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! - Odnośnik do starej wersji
  • - Znajduje się w promowanych
  • 🦊 - Wymaga jeden dodatek albo w ogóle
  • 🗑️ - Siedzi w koszu

To chyba byłoby na tyle

Cześć! ~Aksik

• 9 miesięcy temu...