xAxee 1968 Opublikowano 13 października 2021 Udostępnij Opublikowano 13 października 2021 Cześć Jako iż moja zawartość przestała się mieścić w mojej sygnaturze, to postanowiłem zrobić temat, w którym umieszczę wszystkie tematy oraz będę informował, gdy dodam coś nowego lub zmienię. GitHub Poradniki Warunki - Wszystkie rodzaje warunków w skripcie i nie tylko Skript-mirror - Poradnik co to i jak używać dodatku skript-mirror Skript-reflect - Poradnik jak tworzyć własne efekty, warunki czy wyrażenia SkUtilties - Poradnik jak zarządzać plikami, folderami i konfiguracją yml Własne Enchanty - Poradnik jak robić i obsługiwać własne enchanty z TuSke Skrypty opublikowane AxBossBarApi - Skrypt do zarządzania bossbarem AxCodeSkrptApi - Skrypt na integracje do api code.skript.pl ✔ AxRecipe - Dodatek dodający tworzenie własnych rezeptur ✔ AxAutoUpdate - Skrypt na zarządzanie aktualizacji skryptów ✔ AxPlugManSk - Skrypt na zarządzanie wtyczkami oraz skryptami ✔ AxCooldown - Zbiór funkcji do prostego zarządzania limitami czasu ✔ AxSave AxSaveEq - Skrypt na zapisywanie i przywracanie inventory ✔ AxShop - Skrypt na sklep, z pełną konfiguracją ✔ AxNameMc AxNameMc - Skrypt na nagrody za polubienie serwera na stronie NameMc AxParticle - Skrypt na Efekty skrzydeł, spirali czy Ringa z cząsteczek ✔ ✖ AxJobs - Skrypt dodający prace z pełną konfiguracją yml ✔ ✖ AxOzn AxOnz - Skrypt na oznaczanie graczy na chacie AxGuildCore - Skrypt na skarbiec, efekty i panel gildii do pluginu FunnyGuilds ✖ AxCheckPoint - Skrypt na tworzenie checkpoinów ✖ AxList - Skrypt na listę graczy ✖ Skrypty bez tematu na forum AxBed - Skrypt pozwalający zmienić noc na dzień gdy śpi określona ilość osób AxLokacje - Skrypt pozwalający dodawanie różnych lokacji AxPomoc - Skrypt na komende /pomoc wraz z pełną konfiguracją yml ✖ AxBlock - Skrypt na komenda zamieniającą sztabki w bloki z pełną konfiguracją yml ✖ Skrypty na Konkursy AxCovid - Wygrany skrypt na konkurs SkriptJam w Maju 2020 ✔ ✖ Wtyczki CodeClipboardPlus - Wtyczka ułatwiająca kopiowanie? Legenda ✖ - Niewspierane / Porzucone Link - Odnośnik do starej wersji ✔ - Znajduje się w promowanych - Wymaga jeden dodatek albo w ogóle - Siedzi w koszu To chyba byłoby na tyle Cześć! ~Aksik jaku49 i KAMIL0024 2 Cytuj Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/50570-moja-zawarto%C5%9B%C4%87-na-forum/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xAxee 1968 Opublikowano 30 listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/50570-moja-zawarto%C5%9B%C4%87-na-forum/#findComment-314769 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi