Skocz do zawartości

Pytanie

Czy da się zrobić tak żeby teleportowało gracza konkretną odległość i w kierunku na który celuje gracz. (Musze mieć żeby teleportowało tam gdzie patrzy)

Coś w tym stylu:

on rightclick holding a stick:    send "&eWoosh!"    teleport player 1 blocks in direction of player    wait 2 ticks    teleport player 1 blocks in direction of player    wait 2 ticks    teleport player 1 blocks in direction of player    wait 2 ticks    teleport player 1 blocks in direction of player    wait 2 ticks    teleport player 1 blocks in direction of player

19 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
loop 10 times:    set {_block} to block above the block in front of the player    teleport player to {_block}    wait 1 second

________________________________________________________________________________________________

Jeżeli pomogłem daj /

Edytowane przez PoweredDragon

• 0
loop 10 times:    set {_block} to block above the block in front of the player    teleport player to {_block}    wait 1 second

________________________________________________________________________________________________

Jeżeli pomogłem daj /

A może tak:

loop 10 times:    set {_block} to location of block above in front of the player    teleport player to {_block}    wait 1 second

Dzięki wielkie :* Leci +

• 0

Aha działa XD tylko że teraz tp do góry :o jak celuje do gory, da sie jakos to zablokowac?

Jeżeli pomogłem daj /

Edytowane przez RickPlayingPL

• 0

Jeżeli pomogłem daj /

Jest problem, jezeli gracz naceluje na blok ktory jest wyzej niego to go teleportuje do gory :F

• 0
loop 10 times:    set {_block} to block above the block in front of the player    y-coordinate of {_block} is less than y-coordinate of player+2:        teleport player to {_block}        wait 1 second

Jeżeli pomogłem daj /

Edytowane przez PoweredDragon

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...