vexoid 0 Opublikowano 21 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2021 Wgrałem dosłownie wszystkie pluginy potrzebne min. PrtocolLib, skQuery, SkyRayFall, Vault , WildSkript i jak wpisuje komende z danego skrypta np. /chat pisze unknown command Prosiłbym o pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzmaciek 39 Opublikowano 21 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2021 Czy próbowałeś restartować serwer? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 21 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2021 42 minuty temu, vexoid napisał: Wgrałem dosłownie wszystkie pluginy potrzebne min. PrtocolLib, skQuery, SkyRayFall, Vault , WildSkript i jak wpisuje komende z danego skrypta np. /chat pisze unknown command Prosiłbym o pomoc! może być to spowodowane jakimś dodatkiem lub złą wersją serwera/pluginu. Podaj: - Wersję i silnik serwera - Wersję dodatków i skripta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 komishanoeiro 9 Opublikowano 21 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2021 z tego co pamiętam, nie które skript nie działają na nowsze wersje - spróbuj zainstalować starszą wersje skripta, ew. pod komendą ./pl sprawdź czy wszystko świeci się na zielono - lub w konsoli sprawdź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzmaciek 39 Opublikowano 21 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2021 Godzinę temu, xUBlackuel napisał: z tego co pamiętam, nie które skript nie działają na nowsze wersje - spróbuj zainstalować starszą wersje skripta, ew. pod komendą ./pl sprawdź czy wszystko świeci się na zielono - lub w konsoli sprawdź Bardzo dobra uwaga, sam zapomniałem, że u mnie z najnowszym Skriptem nie działa wiele komend (o ile nie wszystkie ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vexoid 0 Opublikowano 23 lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2021 W dniu 21.07.2021 o 21:56, krzmaciek napisał: Czy próbowałeś restartować serwer? Tak, nawet re-install zrobiłem i nic ;/ W dniu 21.07.2021 o 22:11, xUBlackuel napisał: z tego co pamiętam, nie które skript nie działają na nowsze wersje - spróbuj zainstalować starszą wersje skripta, ew. pod komendą ./pl sprawdź czy wszystko świeci się na zielono - lub w konsoli sprawdź Wszystkie pluginy są na zielono ;/ i nadal nic W dniu 21.07.2021 o 23:22, krzmaciek napisał: Bardzo dobra uwaga, sam zapomniałem, że u mnie z najnowszym Skriptem nie działa wiele komend (o ile nie wszystkie ). Owszem, tylko problem jest taki że serwer mam na 1.16.4 i wgrałem tylko skrypt na chat i bc, i jak wpisuje /sk reload all to pisze 0 błędów a jak wpisuje komende to pisze "unknown command" W dniu 21.07.2021 o 22:02, Glitchtrap napisał: może być to spowodowane jakimś dodatkiem lub złą wersją serwera/pluginu. Podaj: - Wersję i silnik serwera - Wersję dodatków i skripta - Silnik: Spigot 1.16.4 - Wersja skript 2.5.3 ================ skQuery 4.1.5 Vault 1.7.3 SkyRayFall 1.9.26 ProtocolLib 4.5.1 WildSkripta nie wgrałem ponieważ jest "podobno nieobsługiwany" a jak już to tylko sprawdziłem na ostatniej wydanej wersji i nie działało ;/ Połączyłem posty. Notatka dodana przez Usunięty#34161 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzmaciek 39 Opublikowano 23 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2021 (edytowane) EDIT: Nieaktualne EDIT2: Masz nieaktualnego spigota, najnowsza na 1.16 jest 1.16.5. Skript jeśli chodzi o wersję jest ok. Edytowane 23 lipca 2021 przez krzmaciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vexoid 0 Opublikowano 23 lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2021 3 godziny temu, krzmaciek napisał: EDIT: Nieaktualne EDIT2: Masz nieaktualnego spigota, najnowsza na 1.16 jest 1.16.5. Skript jeśli chodzi o wersję jest ok. Nadal nie działa :(, pomógłbyś przez discorda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzmaciek 39 Opublikowano 23 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2021 Sorki, ale rozwiązanie problemu pozostawiam bardziej doświadczonym użytkownikom forum, którzy piszą w Skripcie i na codzień go używają. Nie należę do takich osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vexoid 0 Opublikowano 24 lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2021 Pomógłby ktoś przez discorda? discord: vexo#0069 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 696 Opublikowano 25 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2021 1 pokaż kod przykładowej komendy 2 czy w konsoli nie ma błędów Usunięty#34161 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 25 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2021 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
vexoid 0
Wgrałem dosłownie wszystkie pluginy potrzebne min. PrtocolLib, skQuery, SkyRayFall, Vault , WildSkript i jak wpisuje komende z danego skrypta np. /chat pisze unknown command
Prosiłbym o pomoc!
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi