Skocz do zawartości

[05.09.2021 20:00] event.skript.pl - potężny forumowy konkurs w Minecraft

Ankieta dla biorących udział w konkursie  

48 użytkowników zagłosowało

1. 1. 1. Jakie terminy ci odpowiadają (zaznacz wszystkie)?

• Dni robocze w godzinach 16-18
      13
    • Dni robocze w godzinach 18-20
      27
    • Dni robocze w godzinach 20-22
      23
    • Dni wolne w godzinach 11-15
      14
    • Dni wolne w godzinach 15-19
      22
    • Dni wolne w godzinach 19-23
      35
  2. 2. 2. Czy nagroda w konkursie jest satysfakcjonująca? Możesz napisać propozycję w temacie.

• Zdecydowanie tak
      12
    • Raczej tak
      28
    • Raczej nie
      4
    • Zdecydowanie nie
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Usunięty#35900

9 minut temu, polsatgraniepl napisał:

Czy mógłbyś mi zacytować to zdanie bo szczerze czytając to trzeci raz nie widzę odpowiedzi na mój plus

• Być może rozłączenie z serwerem nie będzie od razu skutkować brakiem możliwości powrotu, lecz wyznaczone będzie np. 30 sekund na powrót.
2 godziny temu, Mushkrem napisał:

• Być może rozłączenie z serwerem nie będzie od razu skutkować brakiem możliwości powrotu, lecz wyznaczone będzie np. 30 sekund na powrót.

Plus w mojej wypowiedzi odnosi się do widzenia w ciemności a dokładniej jeżeli ktoś sobie chodzi bez gammy ale i bez pochodni a nie do "flying is not enabled on this server"... @gnomq:kappa:

Edytowane przez polsatgraniepl
1 godzinę temu, polsatgraniepl napisał:

Plus w mojej wypowiedzi odnosi się do widzenia w ciemności a dokładniej jeżeli ktoś sobie chodzi bez gammy ale i bez pochodni

9 godzin temu, Libter napisał:

Jako, że nie wszyscy mają włączoną gammę widzą w całkowitych ciemnościach na swoich ekranach - w przypadku zbyt długiego przebywania bez oświetlenia, za plecami gracza będą się pojawiać wybuchowe niespodzianki.

Nick: PawełeQ

Nieaktywny

Zgłoszenie odrzucam. 
W minecraft nie da się mieć nicku zawierającego polskie znaki, a właśnie o minecraftowy nick chodzi. Wymagane jest konto premium, którego nawet nie ma na nicku PaweleQ.

Chciałbym przypomnieć, że wyszedł MC 1.17.1, więc chciałbym się spytać, czy event odbędzie się właśnie na tej wersji, czy jednak zostajemy na zwykłym 1.17?

12 godzin temu, Jakubk15 napisał:

Chciałbym przypomnieć, że wyszedł MC 1.17.1, więc chciałbym się spytać, czy event odbędzie się właśnie na tej wersji, czy jednak zostajemy na zwykłym 1.17?

Tak, na najnowszej wersji w dniu eventu jeśli nie będzie żadnych problemów z silnikiem, itd.

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...