Neymi 0 Opublikowano 26 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2021 (edytowane) Witam. Posiadam Plugin LoginSecurity, który nie posiada takiej opcji. Chciałbym się zapytać czy jest możliwość, żeby takie autologowanie dodać? przez skrypt oczywiście, ale jak ktoś zna darmowy plugin to też chętnie go dodam. Wersja 1.16.5 Edytowane 26 maja 2021 przez Neymi zapomniałem dopisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 241 Opublikowano 26 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2021 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 619 Opublikowano 26 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2021 A czy twój serwer jest w trybie online? Inaczej może być ciężko, po 2 na pewno nie warto załatwiać tego skryptem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skiuel 18 Opublikowano 27 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2021 W authme masz komendę która możesz wymusić zalogowanie nie wiem jak to wygląda w tym pluginie. Generalnie ciężko sprawdzić czy ktoś ma premium. Raczej postaraj się znaleźć pod to plugin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Neymi 0 Opublikowano 27 maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 maja 2021 10 godzin temu, CoFFeIN04 napisał: A czy twój serwer jest w trybie online? Inaczej może być ciężko, po 2 na pewno nie warto załatwiać tego skryptem Właśnie wolałbym pluginem, ale nie moge znaleźć takiego, który jest darmowy. Mój serwer jest premium i nonpremium jeśli o to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Neymi 0 Opublikowano 27 maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 maja 2021 Teraz, Skiuel napisał: W authme masz komendę która możesz wymusić zalogowanie nie wiem jak to wygląda w tym pluginie. Generalnie ciężko sprawdzić czy ktoś ma premium. Raczej postaraj się znaleźć pod to plugin tylko że nie ma darmowych na tą wersję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Neymi 0
Witam. Posiadam Plugin LoginSecurity, który nie posiada takiej opcji. Chciałbym się zapytać czy jest możliwość, żeby takie autologowanie dodać? przez skrypt oczywiście, ale jak ktoś zna darmowy plugin to też chętnie go dodam. Wersja 1.16.5
Edytowane przez Neymizapomniałem dopisać
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi