vBagieteczka 0 Opublikowano 16 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2021 (edytowane) Przeszukałem całe formum i nie tylko i nigdzie nie znalazłem takiego skryptu. Chodzi o to że gdy gracz jest w świcie "spawn" nie dostaje obrażeń a w innych śwaitach już tak. Spoiler on damage: if damage cause is fall : if player is in world "spawn": cancel event Edytowane 16 maja 2021 przez vBagieteczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skiuel 18 Opublikowano 16 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2021 Ale czego ty tak właściwie oczekujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 658 Opublikowano 16 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2021 Jeśli chciałeś pochwalić się swoim świetnym kodem, to od tego jest specjalny dział z publikacjami skryptów. Jeśli natomiast oczekujesz pomocy, to musisz przesunąć 3 i 4 linijkę o jednego taba w prawo, aby działało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vBagieteczka 0 Opublikowano 17 maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 maja 2021 Tylko jak tak zrobie to skrypt działa we wszytkich śwaitach a nie tylko w wybranym świecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skiuel 18 Opublikowano 17 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2021 on damage: if damage cause is fall : if player's world is "spawn": cancel event To powinno działać. (Panie moderatorze kochany proszę o połączenie z tym wyżej missclick się wkradł) Łączę posty. Notatka dodana przez Glicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vBagieteczka 0 Opublikowano 17 maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 maja 2021 6 godzin temu, Skiuel napisał: To powinno działać. (Panie moderatorze kochany proszę o połączenie z tym wyżej missclick się wkradł) Juz problem rozwiązałem // do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 17 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2021 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
vBagieteczka 0
Przeszukałem całe formum i nie tylko i nigdzie nie znalazłem takiego skryptu. Chodzi o to że gdy gracz jest w świcie "spawn" nie dostaje obrażeń a w innych śwaitach już tak.
on damage:
if damage cause is fall :
if player is in world "spawn":
cancel event
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi