MonsterSwep 0 Opublikowano 5 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2021 Cześć mam taki mały problem z pluginem Skript po wpisaniu na serwerze komendy /skript pokazuje się biały napis /skript help a w consoli błędy wie ktoś może jak to naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skiuel 18 Opublikowano 5 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2021 Wyślij te błędy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MonsterSwep 0 Opublikowano 5 maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 maja 2021 Zamieniam w obraz Notatka dodana przez wiktorm12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 619 Opublikowano 5 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2021 wersja serwera? wersja skript? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1951 Opublikowano 5 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2021 masz złego skripta do wersji serwera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MonsterSwep 0 Opublikowano 5 maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 maja 2021 Jak złego, wersja serwera 1.12.2 pobrałem skript też na 1.12.2. jeżeli możecie to podacie link do pluginu skript na wersje serwera 1.12.2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 619 Opublikowano 8 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2021 spróbuj najnowszą z githuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MonsterSwep 0
Cześć mam taki mały problem z pluginem Skript po wpisaniu na serwerze komendy /skript pokazuje się biały napis /skript help a w consoli błędy wie ktoś może jak to naprawić?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi