PoweredDragon 1016 Opublikowano 26 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2014 Jak zablokować niszczenie bloków przez ender-dragona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PrzypalonyOmlet 35 Opublikowano 26 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2014 Do tego nie potrzeba skryptów, ale można w kod wkomponowaćexecute console command "/gamerule mobGriefing false" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1016 Opublikowano 26 kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2014 Ale mi chodzi o to, że Creeper może, TNT może, Powered Creeper może, ale tylko ender dragon nie :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PrzypalonyOmlet 35 Opublikowano 26 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2014 Inaczej się nie da, więc możesz najwyżej dodać coś w styluon explode: if event-entity is creeper: create an explosion of force 3 at event-entitya potem analogicznie sprawdzać, którym z tych jest byt i tworzyć eksplozje o danej mocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 herhor67 916 Opublikowano 2 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2014 w worldguardzie: /rg flag <region> enderdragon-block-damage deny licze na + powered :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1016 Opublikowano 2 maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 maja 2014 (edytowane) A co mi to da na serwer bez regionów? :_: Znalazłem inne rozw. Do zamknięcia... Edytowane 2 maja 2014 przez PoweredDragon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Żyraf 170 Opublikowano 4 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Ten temat został zamknięty przez moderatora lub osobę, która posiada do tego uprawnienia. Powód: up Jeżeli nie zgadzasz się z tą decyzją skontaktuj się z moderatorem, który zamknął ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
PoweredDragon 1016
Jak zablokować niszczenie bloków przez ender-dragona?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi