MineRP 17 Opublikowano 7 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2021 Siema mam sharksk i nie działa mi on authme login: czemu? Jak coś to 1.16.5, skript najnowszy, authme 5.6.0beta2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KaWaNoS 24 Opublikowano 7 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2021 1 minutę temu, MineRP napisał: Siema mam sharksk i nie działa mi on authme login: czemu? Jak coś to 1.16.5, skript najnowszy, authme 5.6.0beta2 Ale co nie działa? Jakiś błąd? Pokaż urywek kodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MineRP 17 Opublikowano 7 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2021 0 błędów po prostu nic się nie dzieje xD on authme login: send "jd" Wstawiam kod w code. Notatka dodana przez Glicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KaWaNoS 24 Opublikowano 7 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2021 Teraz, MineRP napisał: send "jd" Jeżeli tak masz napisane w skrypcie, to nie ma określonego gracza, do którego ma być wysłana wiadomość. Glicz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MineRP 17 Opublikowano 7 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2021 2 minuty temu, KaWaNoS napisał: Jeżeli tak masz napisane w skrypcie, to nie ma określonego gracza, do którego ma być wysłana wiadomość. on authme login: send "jd" to player tez nie dziala Wstawiam kod w code. Notatka dodana przez Glicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 7 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2021 1 minutę temu, KaWaNoS napisał: Jeżeli tak masz napisane w skrypcie, to nie ma określonego gracza, do którego ma być wysłana wiadomość. Nie wprowadzaj go w błąd, dawanie samego 'send "wiadomość"' domyślnie wysyła wiadomość do 'player' MineRP i KaWaNoS 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KaWaNoS 24 Opublikowano 7 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2021 A jaką masz wersję SharpSK? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MineRP 17 Opublikowano 7 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2021 Teraz, KaWaNoS napisał: A jaką masz wersję SharpSK? Najnowszą rzekomo z githuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 7 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2021 6 minut temu, MineRP napisał: Siema mam sharksk i nie działa mi on authme login: czemu? Jak coś to 1.16.5, skript najnowszy, authme 5.6.0beta2 Proszę podaj: Wersję serwera Silnik Wersję skripta Błędy w konsoli przy uruchamianiu sharpsk (jeżeli są) Błędy podczas przeładowywania skryptu (jeżeli są) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MineRP 17 Opublikowano 7 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2021 Teraz, Glitchtrap napisał: Proszę podaj: Wersję serwera Silnik Wersję skripta Błędy w konsoli przy uruchamianiu sharpsk (jeżeli są) Błędy podczas przeładowywania skryptu (jeżeli są) - 1.16.5 - najnowszy paper - 2.5.3 - nie ma - nie ma sharpsk wersja: v1.6.3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 7 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2021 1 minutę temu, MineRP napisał: - 1.16.5 - najnowszy paper - 2.5.3 - nie ma - nie ma sharpsk wersja: v1.6.3 hmm... Właśnie sprawdziłem i okazało się, że ostatnia aktualizacja była około 4 lata temu , więc może nie działać na 1.16 MineRP 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MineRP 17 Opublikowano 7 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2021 1 minutę temu, Glitchtrap napisał: hmm... Właśnie sprawdziłem i okazało się, że ostatnia aktualizacja była około 4 lata temu , więc może nie działać na 1.16 A inny sposób na authme login: coś takiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 7 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2021 1 minutę temu, MineRP napisał: A inny sposób na authme login: coś takiego? Jeżeli żaden inny addon tego nie dodaje, to będziesz musiał próbować z reflectem, ale będzie to, bardzo trudne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MineRP 17 Opublikowano 7 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2021 1 minutę temu, Glitchtrap napisał: Jeżeli żaden inny addon tego nie dodaje, to będziesz musiał próbować z reflectem, ale będzie to, bardzo trudne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 692 Opublikowano 7 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2021 Spróbuj import: fr.xephi.authme.events.LoginEvent on LoginEvent: send "Hej, %event.getPlayer()%" to event.getPlayer() Glicz i MineRP 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PolsatGraniePL 117 Opublikowano 7 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2021 Godzinę temu, MineRP napisał: A inny sposób na authme login: coś takiego? Jeżeli powiesz jaki chcesz efekt osiągnąć, próbując startować event on login mo może będziemy wiedzieli więcej czym można to np. Zastąpić CoFFeIN04 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MineRP 17 Opublikowano 7 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2021 41 minut temu, CoFFeIN04 napisał: Spróbuj import: fr.xephi.authme.events.LoginEvent on LoginEvent: send "Hej, %event.getPlayer()%" to event.getPlayer() Działa. Polecam skriptera niesamowicie dużo pomaga no kozak. Dajcie mu milion serc. Zamykam temat!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 7 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2021 Problem został rozwiązany. MineRP 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MineRP 17
Siema mam sharksk i nie działa mi on authme login: czemu?
Jak coś to 1.16.5, skript najnowszy, authme 5.6.0beta2
17 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi