DamianMMC 84 Opublikowano 6 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2014 Pamięta ktoś kod//zwrot dzięki któremu można było zapisywać koordynaty lecącej śnieżki/strzały np co 5 ticków? On Shoot: loop 10 times: wait 5 tick add "lokalizacja lecącej sniezki" to {lista:::*} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 theneuetimes 522 Opublikowano 6 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2014 Nie wiem czy zadziała, ale spróbuj.set {_x} to location of event-projectile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrPatryk07 45 Opublikowano 7 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2014 (edytowane) podpinam sie ale mi chodzi jak zrobic aby tor sniezki byl pokazany za pomoca efektow- particle :p---np: za pomoca firework, lava, itd Edytowane 7 grudnia 2014 przez MrPatryk07 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RickPlayingPL 130 Opublikowano 7 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2014 podpinam sie ale mi chodzi jak zrobic aby tor sniezki byl pokazany za pomoca efektow- particle :p---np: za pomoca firework, lava, itd Przy duzych ilosciach strzal/sniezek serwer nie wytrzyma i zacznie lagowacevery 1 ticks: loop entities: loop-entity is a arrow: spawn 1 of particle fireworks spark:0 offset by 0, 0, 0 at loop-entity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DamianMMC 84 Opublikowano 7 grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2014 trail projectile with particle fireworks Spark offset by 0.3, 0.3, 0.3sledzi tor pocisku i spawni particle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrPatryk07 45 Opublikowano 8 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2014 (edytowane) cos mi trail nigdy nie dzialalo... bo nie zna- jest nieznany typ.... :pA moze ktos tu napisze ze jezeli wystrzeli sie sniezke nazwana EVENT to bedzie spawnic sie efekt fajerwerka. Z góry thx Edytowane 8 grudnia 2014 przez MrPatryk07 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DamianMMC 84
Pamięta ktoś kod//zwrot dzięki któremu można było zapisywać koordynaty lecącej śnieżki/strzały np co 5 ticków?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi