FaczikPL 11 Opublikowano 3 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2021 Siemka. Mam cooldown w skrypcie i chcę żeby jakaś tam permisja nie miała tego cooldownu. W sensie np. ranga gracz nie może używać komendy gdy ma cooldown , a ranga wlasciciel może Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 694 Opublikowano 3 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2021 kod pokaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 Kormic 1925 Opublikowano 3 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2021 9 minut temu, FaczikPL napisał: Siemka. Mam cooldown w skrypcie i chcę żeby jakaś tam permisja nie miała tego cooldownu. W sensie np. ranga gracz nie może używać komendy gdy ma cooldown , a ranga wlasciciel może Użyj po prostu 'cooldown bypass'. command /test: cooldown: 10 seconds cooldown bypass: test.bypass trigger: # Dalszy kod Misio12320 i FaczikPL 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Studziak 54 Opublikowano 3 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2021 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
FaczikPL 11
Siemka. Mam cooldown w skrypcie i chcę żeby jakaś tam permisja nie miała tego cooldownu. W sensie np. ranga gracz nie może używać komendy gdy ma cooldown , a ranga wlasciciel może
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi