GGamer267 0 Opublikowano 2 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2021 mam serwer na titanaxe i mi sie pokazuje ze nie moze znalesc mail boxa nie wiem co zrobic wiec pytam (szukam kogos kto mi skonfiguruje serwer i pluginy platnie lub bezplatnie ) Glicz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 694 Opublikowano 2 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2021 1 minutę temu, GGamer267 napisał: znalesc znaleźć Gdzie tak jest napisane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GGamer267 0 Opublikowano 2 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 marca 2021 2 minuty temu, CoFFeIN04 napisał: znaleźć Gdzie tak jest napisane? w konsoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 694 Opublikowano 2 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2021 a co konkretnie, daj screena albo skopiuj i wklej tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GGamer267 0 Opublikowano 2 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 marca 2021 jak wyslac screna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 694 Opublikowano 2 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2021 Skopiuj tekst i wklej na code.skript.pl lub w formatowanie CODE GGamer267 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GGamer267 0 Opublikowano 2 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 marca 2021 sory za problem juz po 7 restarcie serwera dziala (znasz moze kogos kto skonfiguruje mi pluginy i powie jakie wziać? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 694 Opublikowano 2 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2021 38 minut temu, GGamer267 napisał: kto skonfiguruje nie 38 minut temu, GGamer267 napisał: powie jakie wziać bierz te, na które jest potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 2 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2021 Godzinę temu, GGamer267 napisał: sory za problem juz po 7 restarcie serwera dziala (znasz moze kogos kto skonfiguruje mi pluginy i powie jakie wziać? ) Powiedz które potrzebujesz, a będzie można w ogóle mówić o jakimś doradzaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 333 Opublikowano 4 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2021 Zalecam zmienić hosting, titanaxe nie bez powodu ma tak złą reputację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
GGamer267 0
mam serwer na titanaxe i mi sie pokazuje ze nie moze znalesc mail boxa nie wiem co zrobic wiec pytam (szukam kogos kto mi skonfiguruje serwer i pluginy platnie lub bezplatnie )
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi