MagicLa 0 Opublikowano 24 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2021 Hej, mam pytanie. otóż chciałbym aby ktoś mi wytłumaczył poniższe wartości "configu" pluginu AntiXRay: AntiXRay: DebugMode: false NewPlayerStartingPoints: -400 PointsEarnedPerHourPlayed: 800 MaximumPoints: 1600 IgnoreMaxPointsForBlockRatio: true ExemptCreativeModePlayers: true NotifyOnMiningLimitReached: false DefaultMaxHeight: 63 Worlds: Survival: '' Survival_nether: DefaultMaxHeight: 256 Survival_the_end: DefaultMaxHeight: 256 ProtectedBlockValues: EMERALD_ORE: Value: 50 MaxHeight: 65 DIAMOND_ORE: Value: 50 MaxHeight: 55 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 241 Opublikowano 24 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2021 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 24 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2021 6 godzin temu, MagicLa napisał: Hej, mam pytanie. otóż chciałbym aby ktoś mi wytłumaczył poniższe wartości "configu" pluginu AntiXRay: Cały config masz wytłumaczony na stronie pluginu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 323 Opublikowano 25 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 Ten plugin nie ma sensu, o wiele lepiej skorzystać z najlepszej blokady x-raya, która jest wbudowana w najpopularniejszy silnik (paper) oraz jego forki (tuinity, purpur(tego polecam najbardziej)). Skorzystaj z tych configów: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! (plik paper.yml), dla zwykłego świata użyj engine-mode 2, a dla netheru 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MagicLa 0
Hej, mam pytanie. otóż chciałbym aby ktoś mi wytłumaczył poniższe wartości "configu" pluginu AntiXRay:
AntiXRay: DebugMode: false NewPlayerStartingPoints: -400 PointsEarnedPerHourPlayed: 800 MaximumPoints: 1600 IgnoreMaxPointsForBlockRatio: true ExemptCreativeModePlayers: true NotifyOnMiningLimitReached: false DefaultMaxHeight: 63 Worlds: Survival: '' Survival_nether: DefaultMaxHeight: 256 Survival_the_end: DefaultMaxHeight: 256 ProtectedBlockValues: EMERALD_ORE: Value: 50 MaxHeight: 65 DIAMOND_ORE: Value: 50 MaxHeight: 55
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi