Suchy 0 Opublikowano 17 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2021 Siema, jest jakiś plugin który umożliwi wchodzenie graczy non premium na serwer z online-mode=true? Oczywiście bez wyłączania online-mode, zależy mi na główkach pod tabem ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 17 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2021 (edytowane) Godzinę temu, Suchy napisał: Siema, jest jakiś plugin który umożliwi wchodzenie graczy non premium na serwer z online-mode=true? Oczywiście bez wyłączania online-mode, zależy mi na główkach pod tabem ;D Wątpię, aby istniał taki plugin. Przychodzą mi do głowy dwa pomysły: Nadpisanie w jakiś sposób domyślnej autoryzacji gracza poprzez serwer. Przechwycenie pakietu weryfikującego logującego się gracza, usuwanie go i tworzenie własnego. Oczywiście robisz to na własną odpowiedzialność. Jak chcesz mieć graczy ze scrackowanych kont (tzw. non-premium), po prostu ustaw online-mode na "false" i nie przejmuj się tymi główkami. Edytowane 17 lutego 2021 przez Kormic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Suchy 0 Opublikowano 17 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2021 Znam serwer na którym grają gracze premium jak i non-premium i są na nim normlanie główki pod TABem Myślałem, że jest na to plugin jakiś, albo jakiś w miarę prosty sposób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Studziak 54 Opublikowano 17 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2021 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 333 Opublikowano 18 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2021 Możesz to zrobić fastloginem. Suchy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 18 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2021 (edytowane) 8 minut temu, Helios1993 napisał: Możesz to zrobić fastloginem. FastLogin jest przeznaczony dla serwerów offline, aby móc logować automatycznie graczy z niecrackowanymi kontami. Jakbyś ty to chciał FastLoginem zrobić? Edytowane 18 lutego 2021 przez Kormic Suchy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 333 Opublikowano 18 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2021 1 minutę temu, Kormic napisał: Jakbyś ty to chciał FastLoginem zrobić? Dla graczy zalogowanych przez fastlogina serwer wygląda jak w trybie online, taki gracz widzi skiny innych graczy i głowy na tabie. Suchy i Kormic 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kerpson 550 Opublikowano 18 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2021 (edytowane) Po 1. online mode da się ustawić indywidualnie dla graczy poprzez bungeecord Ja tam polecam fastlogin, dobrze działa, dodaje główki itd Cytat FastLogin jest przeznaczony dla serwerów offline, aby móc logować automatycznie graczy z niecrackowanymi kontami. samym fastloginem za dużo nie zrobisz:p Edytowane 18 lutego 2021 przez kerpson Suchy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rusekh 20 Opublikowano 18 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2021 Użyj plugina FastLogin Suchy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Suchy 0 Opublikowano 18 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2021 Dobra, sprawdzę FastLogin, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Suchy 0 Opublikowano 18 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2021 (edytowane) FastLogin wgrany, po wpisaniu /premium i potwierdzeniu jeszcze raz tą samą komendą nadal wymagane jest logowanie się przez graczy z premium No i główek nie ma ProtocolLib w wersji 4.6.0 oraz AuthMeReloaded v5.6.0-SNAPSHOT wgrany online-mode oczywiście na false Edytowane 18 lutego 2021 przez Suchy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 Helios1993 333 Opublikowano 18 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2021 Jaka wersja fastlogin? Misio12320 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Suchy 0 Opublikowano 18 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2021 2 minuty temu, Helios1993 napisał: Jaka wersja fastlogin? Ugh, nie wiem, już się pogubiłem skąd go pobierałem, ale prawdopodobnie 1.10, gdzieś wyczytałem, że podobno wspiera 1.16.4 Jesteś w stanie podesłać linka do fastlogina który zadziała na 1.16.4? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 Helios1993 333 Opublikowano 18 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2021 Teraz, Suchy napisał: 1.10 Ta wersja jest z 2017 roku, pobierz najnowszą. Misio12320 i Suchy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Suchy 0 Opublikowano 18 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2021 3 minuty temu, Helios1993 napisał: Ta wersja jest z 2017 roku, pobierz najnowszą. Wielkie dzięki, działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kerpson 550 Opublikowano 19 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2021 Co do fastlogina aby działał z authme (z tego co pamiętam) trzeba podpiąć odpowiednio authme pod bazę danych wraz z fastloginem (jeżeli oczywiście by ci coś nie działało, jak działa to nie trzeba nic zmieniać) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Suchy 0
Siema, jest jakiś plugin który umożliwi wchodzenie graczy non premium na serwer z online-mode=true? Oczywiście bez wyłączania online-mode, zależy mi na główkach pod tabem ;D
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi