RewSol 0 Opublikowano 17 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2021 Zna ktoś plugin/skrypt na kity w gui (nie muszą być ale fajnie by było) wersja 1.8 moje wymaganie jest takie, że można tam wszystko edytować i nadawać permisje w luck perms Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 17 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2021 (edytowane) 10 minut temu, RewSol napisał: Zna ktoś plugin/skrypt na kity w gui (nie muszą być ale fajnie by było) wersja 1.8 moje wymaganie jest takie, że można tam wszystko edytować i nadawać permisje w luck perms Dobrym skryptem jest kKits od knugiego. Edytowane 17 lutego 2021 przez Kormic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RewSol 0 Opublikowano 17 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2021 a kanał na youtube ma aby pobrać czy trzeba tutaj szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 17 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2021 Teraz, RewSol napisał: a kanał na youtube ma aby pobrać czy trzeba tutaj szukać? Tutaj na forum to znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RewSol 0 Opublikowano 17 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2021 Wpisać po prostu mam Knugi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 17 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2021 1 minutę temu, RewSol napisał: Wpisać po prostu mam Knugi? Nie. Masz wpisać "kKits". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 694 Opublikowano 17 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2021 https://www.google.com/search?q=kkits+knugi RewSol 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RewSol 0 Opublikowano 17 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2021 3 minuty temu, Kormic napisał: Nie. Masz wpisać "kKits". wszystko fajnie tylko, że to chyba nie jest na 1.8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 694 Opublikowano 17 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2021 Przetestuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 17 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2021 1 minutę temu, RewSol napisał: wszystko fajnie tylko, że to chyba nie jest na 1.8 Dałem jedynie przykład. Poszukaj samemu, nikt nie będzie ci podrzucał pod nos linków (no chyba że jest kelnerem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RewSol 0 Opublikowano 17 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2021 Teraz, CoFFeIN04 napisał: Przetestuj. przetestowałem i mi wyskoczył error jak wpisałem /sk reload <nazwa> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 17 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2021 (edytowane) 3 minuty temu, RewSol napisał: przetestowałem i mi wyskoczył error jak wpisałem /sk reload <nazwa> No to poszukaj innego, proste. To nie jest jedyny skrypt na kity. EDIT: Szczerze nawet nie wiadomo czy w ogóle spełniłeś wymagania skryptu. Edytowane 17 lutego 2021 przez Kormic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 333 Opublikowano 17 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2021 https://www.spigotmc.org/resources/playerkits-fully-configurable-kits-1-8-1-16.75185/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 694 Opublikowano 17 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2021 15 minut temu, RewSol napisał: wyskoczył error STRASZNE możesz powiedzieć jaki błąd ;))) albo możesz poszukać innego skryptu / pluginu np tutaj -> https://skript.pl/szukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
RewSol 0
Zna ktoś plugin/skrypt na kity w gui (nie muszą być ale fajnie by było) wersja 1.8 moje wymaganie jest takie, że można tam wszystko edytować i nadawać permisje w luck perms
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi