pineczekkk 0 Opublikowano 6 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2021 (edytowane) Witam, potrzebuje skryptu, który bedzie schowkiem na koxy, refy, perły limity to: - 1 kox - 10 refili - 2 perly Serwer: wersja - 1.16.4 silnik - spigot Może być też plugin Szukałem po innych pytaniach, ale żaden mi jakoś nie działał, mogłem wyjmować itemy po wpisaniu /schowek Edytowane 6 lutego 2021 przez pineczekkk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 606 Opublikowano 6 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2021 Poszukaj na forum, na pewno było już wiele takich - wystarczy pozmieniać limity. Jeśli żaden Ci nie działał to zapewne korzystasz z jakiejś starej wersji Skripta. Co do silnika to lepiej przejść na najnowszą wersję Tuinity (jest o wiele lepszy od spigota), Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 6 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2021 23 minuty temu, pineczekkk napisał: Witam, potrzebuje skryptu, który bedzie schowkiem na koxy, refy, perły limity to: - 1 kox - 10 refili - 2 perly Serwer: wersja - 1.16.4 silnik - spigot Może być też plugin Szukałem po innych pytaniach, ale żaden mi jakoś nie działał, mogłem wyjmować itemy po wpisaniu /schowek Proszę. Na górze skryptu ustawiasz sobie limity. Wymagany Skript 2.2 lub nowszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xKamykTM 0 Opublikowano 6 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2021 dzieki, mozna zamknac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 6 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2021 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
pineczekkk 0
Witam, potrzebuje skryptu, który bedzie schowkiem na koxy, refy, perły
limity to:
- 1 kox
- 10 refili
- 2 perly
Serwer:
wersja - 1.16.4
silnik - spigot
Może być też plugin
Edytowane przez pineczekkkSzukałem po innych pytaniach, ale żaden mi jakoś nie działał, mogłem wyjmować itemy po wpisaniu /schowek
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi