Skocz do zawartości
  • 0

place 100

Kuba0101

Pytanie

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Zapłacisz za kaucję na wyjście z więzienia, ale pierw dobrego prawnika? :kappa:

A przechodząc do meritum. Ktoś pewnie wie jak zrobić taką stronę (mogę Ci w tym pomóc), lecz uprzedzam, że wspieram tylko legalne projekty, bo współpracuję z wieloma firmami i nie chcę psuć sobie reputacji (a tym bardziej mieć wyroku za nielegalne wykorzystywanie chronionych filmów). Jeśli strona ma funkcjonować w identyczny sposób, czyli przekierowywać do innych "playerów" to większego problemu ze stworzeniem takiej strony nie będzie. Kontakt PW.

• 0
15 godzin temu, CoFFeIN04 napisał:

Co do tematu: jest pełno gotowych motywów do przerobienia.

podawanie linku do stron ma być nielegalne? 

A czy ja stwierdziłem, że podawanie linków do stron jest nielegalne? Wprost - nie. Większość tego typu stron TERAZ działa na zasadzie ty dajesz nam nielegalny link -> my go udostępniamy. Jeszcze kiedyś właściciel strony wrzucał filmy na chińskie serwery i wstawiał je do player'a na swojej stronie, ale kończyło się to prędzej czy później zamknięciem serwisu. Wstawianie treści, że właściciel strony nie ponosi odpowiedzialności za linki, które podają użytkownicy nie ma żadnego prawnego zastosowania. Akceptując i co za tym idzie dodając najczęściej link do nielegalnie udostępnionego filmu właściciel również ponosi za to odpowiedzialność. Prosty przykład: torrenty. Pobierasz nielegalny torrent, a później (jeśli chcesz) hostując go innym wpływasz na jego dalsze rozpowszechnianie. Pamiętaj, że to nie działa tak, jak pewnie myślisz, że jeśli ktoś udostępni Ci nielegalne oprogramowanie, a ty je wyślesz kolejnej osobie, i kolejnej, i kolejnej to nie odpowiadasz prawnie.

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...