volumeTV 2 Opublikowano 19 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2014 SKRYPT NA SOJUSZE Cena którą bez problemu moge zaoferowac to 20-30 zł (PLN)Wymagania:- Podstawowy sk który można łatwo zmodyfikować- Nie moze mieć zadnych ustawień, config, itp...- Bez żadnego chatu!- Jeśli da sie to zrobić to: * Online player na tabliście (wzór - sk*f'a)- Przygotowac zmienną która umożliwi indywidualny Tag i nick na chacie (sojusznicy - fioletowy, neutral - biały) Więcej na PW!Jak widzicie nie wymagam za dużo.Ps. Jeśli skrypt zostanie mi dostarczony i pieniądze zostaną przelane prosze o nie publikowanie skryptu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 19 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2014 Zgłoś się na skype wszystko to jest ProSTE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Of3k 278 Opublikowano 19 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2014 Ej wiesz że jest już taki skript na forum pod nazwą dnAlly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 volumeTV 2 Opublikowano 19 listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2014 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!Dzięki za chęci ale niee1. Chce aby mozna miec 25 sojuszników a nie 1 XD2. Chce mieć autorski! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Of3k 278 Opublikowano 20 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2014 1. Ustawiasz tam 2. To jest autorski... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanNiedzwiadek 171 Opublikowano 20 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2014 (edytowane) On nie prosił o czyjś skrypt tylko chciał aby ktoś na jego życzenie napisał NOWY skrypt którego nikt nie będzie miał... //@down ty nabijasz posty takimi bezsensownymi punktami... Edytowane 21 listopada 2014 przez PanNiedzwiadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Of3k 278 Opublikowano 20 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2014 @PanNiedziwadek Po: 1. Nie wpier***** się. 2. Nie nabijaj se postów. 3. Jest autorski 4. Dużo osób go nie ma. 5. Można ustawić ile ma być sojów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 volumeTV 2 Opublikowano 24 listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2014 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!Mógłbyś mi pomóc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanNiedzwiadek 171 Opublikowano 25 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2014 (edytowane) MC endriu nie pomaga... On woi iść na łatwiznę i jak piszesz autorski to on to olewa i daje gotowca publiczego i nie swojego @edit dał mi za ten post lajka xD Edytowane 26 listopada 2014 przez PanNiedzwiadek _Of3k 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mr. Edgarsz 164 Opublikowano 25 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2014 Jestem w stanie napisać coś takiego. :) Jeżeli jesteś zainteresowany zapraszam na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Of3k 278 Opublikowano 25 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2014 @Pan Niedzwiadek Trzeba iść na łatwizne. Jest to jest. Ps. Ja nie napiszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
volumeTV 2
SKRYPT NA SOJUSZE
Cena którą bez problemu moge zaoferowac to 20-30 zł (PLN)
Wymagania:
- Podstawowy sk który można łatwo zmodyfikować
- Nie moze mieć zadnych ustawień, config, itp...
- Bez żadnego chatu!
- Jeśli da sie to zrobić to:
* Online player na tabliście (wzór - sk*f'a)
- Przygotowac zmienną która umożliwi indywidualny Tag i nick na chacie (sojusznicy - fioletowy, neutral - biały)
Więcej na PW!
Jak widzicie nie wymagam za dużo.
Ps. Jeśli skrypt zostanie mi dostarczony i pieniądze zostaną przelane prosze o nie publikowanie skryptu!
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi