michal1250 0 Opublikowano 18 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2020 witam mam problem ze skryptem który miał wysyłać komendę o określonej godzinie problem jest w ustawieniu zmiennej czasu komendą i porównanie jej z now co muszę zmienić aby można było ustawić czas komendą oto kod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 605 Opublikowano 18 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2020 Mógłbyś doprecyzować pytanie? Chodzi o ustawienie komendą godziny wykonywania komend? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 18 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2020 Teraz, michal1250 napisał: witam mam problem ze skryptem który miał wysyłać komendę o określonej godzinie problem jest w ustawieniu zmiennej czasu komendą i porównanie jej z now co muszę zmienić aby można było ustawić czas komendą oto kod Z tego co zrozumiałem to masz problem z linijką nr 7. Otóż problem wynika z tego, że użyłeś zmiennej {now}, a powinieneś {_now}. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 michal1250 0 Opublikowano 18 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2020 2 minuty temu, CoFFeIN04 napisał: Mógłbyś doprecyzować pytanie? Chodzi o ustawienie komendą godziny wykonywania komend? dokładnie tak 2 minuty temu, Kormic napisał: Z tego co zrozumiałem to masz problem z linijką nr 7. Otóż problem wynika z tego, że użyłeś zmiennej {now}, a powinieneś {_now}. zmieniłem na {_now} i nic dalej błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 605 Opublikowano 18 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2020 Po dogłębnej analizie stwierdzam: - mylisz zmienne {_now}, {now} {czas.%player%}, {czas::%player%} - przy periodicalu "every" nie możesz użyć player - w komendzie ustawiasz komendę do wykonania, a w periodicalu every 1 minute nigdzie nie używasz tej zmiennej z komendą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 18 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2020 (edytowane) Teraz, michal1250 napisał: dokładnie tak zmieniłem na {_now} i nic dalej błąd To dlaczego go nie podasz? Ja nie potrafię wróżyć, wybacz mi. Edytowane 18 grudnia 2020 przez Kormic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 605 Opublikowano 18 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2020 if {_now} is {czas}: execute console command "%{komenda}%" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 michal1250 0 Opublikowano 18 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2020 do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 241 Opublikowano 18 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
michal1250 0
witam mam problem ze skryptem który miał wysyłać komendę o określonej godzinie problem jest w ustawieniu zmiennej czasu komendą i porównanie jej z now
co muszę zmienić aby można było ustawić czas komendą
oto kod
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi