DeepesT 10 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 Witam napisałem se skrypcik i jest problem iż itemy dropią jak kopię się w diorycie itp a chciałem uzyskać efekt iż dropi tylko z kamienia Dziękuję za Pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 20 minut temu, DeepesT napisał: Witam napisałem se skrypcik i jest problem iż itemy dropią jak kopię się w diorycie itp a chciałem uzyskać efekt iż dropi tylko z kamienia Dziękuję za Pomoc Spróbuj zamienić 'on break of stone' na 'on break of stone block'. Możliwe, że aliasy w pewien sposób szwankują. Jeżeli to nie zadziała, sprawdź 'data value' event-blocku. if data value of event-block is 0: # Dalszy kod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DeepesT 10 Opublikowano 10 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 10 minut temu, Kormic napisał: Spróbuj zamienić 'on break of stone' na 'on break of stone block'. Możliwe, że aliasy w pewien sposób szwankują. Jeżeli to nie zadziała, sprawdź 'data value' event-blocku. if data value of event-block is 0: # Dalszy kod nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 620 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 on mine of stone block: testowane na najnowszej wersji tuinity oraz skript i działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DeepesT 10 Opublikowano 10 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 Teraz, CoFFeIN04 napisał: on mine of stone block: testowane na najnowszej wersji tuinity oraz skript i działa mi nie działa jak niszczę dioryt itp to leci drop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 620 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 Teraz, DeepesT napisał: mi nie działa jak niszczę dioryt itp to leci drop tradycyjnie, wersja silnika i pluginu skript. Podstawa przy pomocy, czy tak ciężko dodac taką informację do posta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DeepesT 10 Opublikowano 10 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 6 minut temu, CoFFeIN04 napisał: tradycyjnie, wersja silnika i pluginu skript. Podstawa przy pomocy, czy tak ciężko dodac taką informację do posta? spigot 1.12.2 sk wer 2.5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DeepesT 10
Witam napisałem se skrypcik i jest problem iż itemy dropią jak kopię się w diorycie itp a chciałem uzyskać efekt iż dropi tylko z kamienia Dziękuję za Pomoc
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi