Skocz do zawartości
  • 0

Skrypty do EasyHC

Keezy
 Udostępnij

Pytanie

Witam mam pytanie mógłby ktoś stworzyć dla mnie skrypt/y do "cooldowna 5 sekund"  na uzycie komendy /spawn, /tpa, /lobby, /hub, /home? Gdy ktoś wpisze jedna z tych komend do teleportacji dostaje efekt spowolnienia, zmęczenia i słabego widzenia, na 6 sekund gdy ktos sie ruszy wszystkie efekty jak i czas teleportacji zostaje anulowany.
+ Skrypt/y na SandFarmera ( wypelnia puste miejsce do samego bedrocka piaskiem ) id przedmiotu 159:4, BoyFarmer ( Wypelnia puste miejsce o samego bedrocka Obsydianem ) id przedmiotu: 159:9, Kopacz Fosy ( Do bedrocka kopie dziure. ) id przedmiotu 159:3
+Skrypt/y na pomoc ( /pomoc, /svip, /sponsor, /swag, /yt, /discord ) 
+Skrypt/y na stoniarki ( stoniarki działaja na zasadzie że gdy postawi ktoś End Stone'a nazwanego &e&lStoniarka, zostaje usuniety blok end stone'a a na jego miejsce wchodzi zwykły stone generujący się co 1,5 sekund ( jeżeli nie da sie 1/2 czasu w  skrypcie po prostu może byc 1 sekunda. )) 

Dziękuje bardzo, jeżeli skrypty wyżej są już takie bym poprosił także linka. Lub jeżeli nie ma noto proste że nie.

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Teraz, Keezy napisał:

Witam mam pytanie mógłby ktoś stworzyć dla mnie skrypt/y do "cooldowna 5 sekund"  na uzycie komendy /spawn, /tpa, /lobby, /hub, /home? Gdy ktoś wpisze jedna z tych komend do teleportacji dostaje efekt spowolnienia, zmęczenia i słabego widzenia, na 6 sekund gdy ktos sie ruszy wszystkie efekty jak i czas teleportacji zostaje anulowany.

Efekty na gracza przy użyciu tychże komend jak najbardziej można nałożyć, niestety problem leży w tym odliczaniu. Mechanizm wykrywania czy gracz się poruszył, czy też nie, powinien być wbudowany w komendę. Owszem, można by się tutaj bawić w event 'on teleport', ale podejrzewam, że te komendy pochodzą z jakiegoś pluginu, więc ręczne anulowanie teleportacji może przynieść nieoczekiwane skutki (przykładowo gracz nie zostanie przeteleportowany, ale otrzyma wiadomość, iż został przeteleportowany).

1 minutę temu, Keezy napisał:

+ Skrypt/y na SandFarmera ( wypelnia puste miejsce do samego bedrocka piaskiem ) id przedmiotu 159:4, BoyFarmer ( Wypelnia puste miejsce o samego bedrocka Obsydianem ) id przedmiotu: 159:9, Kopacz Fosy ( Do bedrocka kopie dziure. ) id przedmiotu 159:3

Wystarczy wyszukać "site:skript.pl skrypt na farmery".

1 minutę temu, Keezy napisał:

+Skrypt/y na pomoc ( /pomoc, /svip, /sponsor, /swag, /yt, /discord ) 

Tutaj natomiast wyszukaj "site:skript.pl skrypt na pomoc".

3 minuty temu, Keezy napisał:

+Skrypt/y na stoniarki ( stoniarki działaja na zasadzie że gdy postawi ktoś End Stone'a nazwanego &e&lStoniarka, zostaje usuniety blok end stone'a a na jego miejsce wchodzi zwykły stone generujący się co 1,5 sekund ( jeżeli nie da sie 1/2 czasu w  skrypcie po prostu może byc 1 sekunda. )) 

Wyszukaj frazę "site:skript.pl stoniarki".

• 0
6 minut temu, PanMaruda napisał:

czyli w skrócie mówiąc oczekujesz że ktoś dla ciebie cały serwer zrobi? może bardziej powinieneś się zgłosić do działu współpracy że potrzebny ci technik od skryptów?

Nie nie, po prostu dawno nie bawiłem się w skrypty także wiele rzeczy pozapominałem :d

6 minut temu, Kormic napisał:

Efekty na gracza przy użyciu tychże komend jak najbardziej można nałożyć, niestety problem leży w tym odliczaniu. Mechanizm wykrywania czy gracz się poruszył, czy też nie, powinien być wbudowany w komendę. Owszem, można by się tutaj bawić w event 'on teleport', ale podejrzewam, że te komendy pochodzą z jakiegoś pluginu, więc ręczne anulowanie teleportacji może przynieść nieoczekiwane skutki (przykładowo gracz nie zostanie przeteleportowany, ale otrzyma wiadomość, iż został przeteleportowany).

Wystarczy wyszukać "site:skript.pl skrypt na farmery".

Tutaj natomiast wyszukaj "site:skript.pl skrypt na pomoc".

Wyszukaj frazę "site:skript.pl stoniarki".

thx

Nieaktywny

Łączę posty.

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...