Skocz do zawartości
  • 0

Skrypt na plecak

LukaszC
 Udostępnij

Pytanie

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 1
41 minut temu, LukaszC napisał:

Napisałem skrypt na plecak, ale i tak nie działa. Bardzo proszę o pomoc!

Przecież widać na pierwszy rzut oka, że ten kod jest krzywy jak plecy 70-latka. Zabierz się za poprawianie wcięć w kodzie (zalecam używanie jednej tabulacji na każde wcięcie).

EDIT:

Im dłużej patrzę na twój kod, tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że Pan Maruda ma rację co do autentyczności twojego kodu (a raczej jej braku). Potrafisz używać list zmiennych, a o wcięciach nie masz bladego pojęcia? Śmierdzi mi to przypisywaniem sobie czegoś, co nie jest twoje.

Edytowane przez Kormic

• 1
35 minut temu, LukaszC napisał:

Napisałem skrypt na plecak, ale i tak nie działa. Bardzo proszę o pomoc!

gówno prawda - to że go skądś ukradłeś i zmieniłeś nazwy na polskie to nie znaczy że ty to napisałeś, tfu.

naucz się o wcięciach w skript i je popraw tak jak ci Kormic napisał, albo napisz do oryginalnego autora żeby on ci pomógł.

następnym razem zastosuj się do regulaminu i uzupełnij wiadomość o wszystkie potrzebne informacje (w tym m.in. kod, błędy, errory, wersje skripta i dodatków, wersję i silnik serwera oraz przede wszystkim link do oryginalnego tematu / strony / autora)

👎

• 0

Po 1: usuń wszystkie wcięcia i dodaj na nowo, reguła jest taka, że zwykle po znaku dwukropka dodaje się więcej o jednego taba, np.

command /test:
	trigger:
		if 2 > 1:
			set {_x} to 2
			send "21" to all ops
			send "21" to all ops
			if {_x} = 2:
				send "37" to all ops
				send "37" to all ops

Po 2: nie używaj spacji (mimo że są poprawne) tylko taby, mniejsza szansa na pogubienie się. 

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...