LukaszC 2 Opublikowano 7 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2020 Napisałem skrypt na plecak, ale i tak nie działa. Bardzo proszę o pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 Kormic 1824 Opublikowano 7 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2020 (edytowane) 41 minut temu, LukaszC napisał: Napisałem skrypt na plecak, ale i tak nie działa. Bardzo proszę o pomoc! Przecież widać na pierwszy rzut oka, że ten kod jest krzywy jak plecy 70-latka. Zabierz się za poprawianie wcięć w kodzie (zalecam używanie jednej tabulacji na każde wcięcie). EDIT: Im dłużej patrzę na twój kod, tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że Pan Maruda ma rację co do autentyczności twojego kodu (a raczej jej braku). Potrafisz używać list zmiennych, a o wcięciach nie masz bladego pojęcia? Śmierdzi mi to przypisywaniem sobie czegoś, co nie jest twoje. Edytowane 7 grudnia 2020 przez Kormic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 PanMaruda 616 Opublikowano 7 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2020 35 minut temu, LukaszC napisał: Napisałem skrypt na plecak, ale i tak nie działa. Bardzo proszę o pomoc! gówno prawda - to że go skądś ukradłeś i zmieniłeś nazwy na polskie to nie znaczy że ty to napisałeś, tfu. naucz się o wcięciach w skript i je popraw tak jak ci Kormic napisał, albo napisz do oryginalnego autora żeby on ci pomógł. następnym razem zastosuj się do regulaminu i uzupełnij wiadomość o wszystkie potrzebne informacje (w tym m.in. kod, błędy, errory, wersje skripta i dodatków, wersję i silnik serwera oraz przede wszystkim link do oryginalnego tematu / strony / autora) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 614 Opublikowano 7 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2020 Po 1: usuń wszystkie wcięcia i dodaj na nowo, reguła jest taka, że zwykle po znaku dwukropka dodaje się więcej o jednego taba, np. command /test: trigger: if 2 > 1: set {_x} to 2 send "21" to all ops send "21" to all ops if {_x} = 2: send "37" to all ops send "37" to all ops Po 2: nie używaj spacji (mimo że są poprawne) tylko taby, mniejsza szansa na pogubienie się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
LukaszC 2
Napisałem skrypt na plecak, ale i tak nie działa. Bardzo proszę o pomoc!
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi