maciek2009 0 Opublikowano 5 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2020 Będe wdzięczny jesli zrobi mi ktos skrypty amków pod dodanie do chestcommands Skrypty do wykonania: Amulet Szybkosci Amulet boskiego swiatla Amulet Ochrony Amulet sily Amulet Regeneracji Dziekuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 Kormic 1824 Opublikowano 5 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2020 Teraz, maciek2009 napisał: Będe wdzięczny jesli zrobi mi ktos skrypty amków pod dodanie do chestcommands Skrypty do wykonania: Amulet Szybkosci Amulet boskiego swiatla Amulet Ochrony Amulet sily Amulet Regeneracji Dziekuje. Proszę, oto skrypt. command /amulet [<text="szybkosci">]: trigger: if arg 1 is "szybkosci": give player 1 gold ingot named "Amulet szybkości" else if arg 1 is "boskiego swiatla": give player 1 gold ingot named "Amulet boskiego światła" else if arg 1 is "ochrony": give player 1 gold ingot named "Amulet ochrony" else if arg 1 is "sily": give player 1 gold ingot named "Amulet siły" else if arg 1 is "regeneracji": give player 1 gold ingot named "Amulet regeneracji" PanMaruda 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maciek2009 0 Opublikowano 5 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2020 A to jest pod chestcommands? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 5 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2020 Teraz, maciek2009 napisał: A to jest pod chestcommands? A bo ja wiem? Nic nie opisałeś, więc niczego nie oczekuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maciek2009 0 Opublikowano 5 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2020 a i pozatym nie dziala Nie dziala Łączę posty. Notatka dodana przez Glicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 622 Opublikowano 6 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2020 1 godzinę temu, maciek2009 napisał: Nie dziala no to pokaz błędy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maciek2009 0 Opublikowano 6 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2020 No dostaje amek speeda klikam prawym nie dziala Usunięty#29721, Glicz i Kormic 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 6 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2020 7 godzin temu, maciek2009 napisał: No dostaje amek speeda klikam prawym nie dziala Przeczytaj jeszcze raz twoje zlecenie. Czy napisałeś coś o tym, aby klikało się prawym przyciskiem myszy i otrzymywało efekt szybkości? Ja nic takiego nie widzę. Usunięty#34161 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maciek2009 0 Opublikowano 6 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2020 Dobrze prosze o zamknięcie sprawy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 6 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2020 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
maciek2009 0
Będe wdzięczny jesli zrobi mi ktos
skrypty amków pod dodanie do chestcommands
Skrypty do wykonania:
Amulet Szybkosci
Amulet boskiego swiatla
Amulet Ochrony
Amulet sily
Amulet Regeneracji
Dziekuje.
9 odpowiedzi na to pytanie