poprosturudy 1 Opublikowano 5 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2020 Witam, wie ktoś jak zrobić własne itemki typu kokaina, własny blok czy coś takiego? z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanMaruda 617 Opublikowano 5 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2020 (edytowane) 2 minuty temu, poprosturudy napisał: Witam, wie ktoś jak zrobić własne itemki typu kokaina, własny blok czy coś takiego? tak, ja wiem. a czy ty wiesz jak pisać posty w odpowiednim dziale? 2 minuty temu, poprosturudy napisał: z góry dzięki nie ma za co Edytowane 5 grudnia 2020 przez PanMaruda Kormic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 5 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2020 Teraz, poprosturudy napisał: Witam, wie ktoś jak zrobić własne itemki typu kokaina, własny blok czy coś takiego? z góry dzięki Najczęściej poprzez resource packa, podmienia się za jego pomocą pewne bloki/przedmioty w grze na własne pod względem chociażby tekstur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 poprosturudy 1 Opublikowano 5 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2020 1 minutę temu, PanMaruda napisał: tak, ja wiem. a czy ty wiesz jak pisać posty w odpowiednim dziale? Był bym wdzięczny gdybyś mi napisał nie wiedziałem do jakiego dać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanMaruda 617 Opublikowano 5 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2020 Teraz, poprosturudy napisał: Był bym wdzięczny gdybyś mi napisał nie wiedziałem do jakiego dać... mamy tylko dwa działy - dział pytań i problemów oraz dział zleceń - a ty napisałeś w dziale prezentacji skryptów, gratuluję. CoFFeIN04 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 621 Opublikowano 5 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2020 Po prostu - podmieniasz tekstury jakiegoś itemu np. cukru na teksturę jaką chcesz uzyskać i tyle, czarnej magii w tym nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 6 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2020 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 elliot21 2 Opublikowano 12 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2020 W dniu 5.12.2020 o 23:09, poprosturudy napisał: Witam, wie ktoś jak zrobić własne itemki typu kokaina, własny blok czy coś takiego? z góry dzięki custom model data itemu w resourcepacku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 arixgry_ 1 Opublikowano 12 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2020 Polecam Ci plugin o nazwie items adder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
poprosturudy 1
Witam, wie ktoś jak zrobić własne itemki typu kokaina, własny blok czy coś takiego? z góry dzięki
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi