efnrkgtrgtyr 0 Opublikowano 25 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2020 (edytowane) Poszukuje plugin na sklep z takim gui, ale nie mogę znaleźć może wy wiecie? Z góry dzieki Edytowane 26 listopada 2020 przez wiktorm12 Zamienima link na obraz Notatka dodana przez wiktorm12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 25 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2020 Teraz, efnrkgtrgtyr napisał: Poszukuje plugin na sklep z takim gui, ale nie mogę znaleźć może wy wiecie? 1. To jest dział Skript, tego typu pytania powinieneś zamieścić w dziale Gry komputerowe > Wszystko o Minecrafcie. 2. Masz pewność, że to jest plugin, a nie skrypt? 3. Jeżeli jest to na pewno plugin, to czy masz pewność, że jest w ogóle upubliczniony, a nie przykładowo autorski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanMaruda 617 Opublikowano 25 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2020 1 minutę temu, efnrkgtrgtyr napisał: Poszukuje plugin na sklep z takim gui, ale nie mogę znaleźć może wy wiecie? Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Z góry dzieki chestcommands jeżeli chcesz to zrobić przez skripta to może być sam skript, skquery, tuske, skrypt sdgui, albo mój skrypt mgui Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 efnrkgtrgtyr 0 Opublikowano 25 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2020 Teraz, Kormic napisał: 1. To jest dział Skript, tego typu pytania powinieneś zamieścić w dziale Gry komputerowe > Wszystko o Minecrafcie. 2. Masz pewność, że to jest plugin, a nie skrypt? 3. Jeżeli jest to na pewno plugin, to czy masz pewność, że jest w ogóle upubliczniony, a nie przykładowo autorski? 1. Dobrze na następny raz to zrobię 2. wiem że to jest plugin ale nie wiem jaki 3. jest gdzieś upubliczniony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CountingDogs 131 Opublikowano 25 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2020 Ten temat został przeniesiony. PowrotKrvla 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dziwakkolega 28 Opublikowano 26 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2020 Zapewne ShopGUI+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
efnrkgtrgtyr 0
Poszukuje plugin na sklep z takim gui, ale nie mogę znaleźć może wy wiecie?
Z góry dzieki
Edytowane przez wiktorm12Zamienima link na obraz
Notatka dodana przez wiktorm12
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi