DeepesT 10 Opublikowano 21 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2020 (edytowane) Witam mam skrypt na powiadomienia z case w gui jak mogę dodać do niego aby jak opcja widzenia powiadomień jest włączona z case i kliknie jeszcze raz na to opcje to wyświetla mu się ta opcja jest już włączona Z góry dziękuję o to skrypt Edytowane 21 listopada 2020 przez CountingDogs Poprawiam nazwę tytułu Notatka dodana przez CountingDogs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 21 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2020 (edytowane) Teraz, DeepesT napisał: Witam mam skrypt na powiadomienia z case w gui jak mogę dodać do niego aby jak opcja widzenia powiadomień jest włączona z case i kliknie jeszcze raz na to opcje to wyświetla mu się ta opcja jest już włączona Z góry dziękuję o to skrypt Dodaj blok 'else' do warunków 'if {msgcase.%player%} is true:' oraz 'if {msgcase.%player%} is false:', a w nim umieszczasz wiadomości informujące gracza, że już włączył/wyłączył powiadomienia. Edytowane 21 listopada 2020 przez Kormic DeepesT 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DeepesT 10 Opublikowano 21 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2020 12 minut temu, Kormic napisał: Dodaj blok 'else' do warunków 'if {msgcase.%player%} is true:' oraz 'if {msgcase.%player%} is false:', a w nim umieszczasz wiadomości informujące gracza, że już włączył/wyłączył powiadomienia. Przesyłam poprawiony kod ale on nie działa i nie wiem czy gdzie trzeba wstawiłem else: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 21 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2020 Teraz, DeepesT napisał: Przesyłam poprawiony kod ale on nie działa i nie wiem czy gdzie trzeba wstawiłem else: W złym miejscu wstawiłeś else. Powinno być pod blokiem od warunku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DeepesT 10 Opublikowano 21 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2020 W dniu 21.11.2020 o 13:24, Kormic napisał: W złym miejscu wstawiłeś else. Powinno być pod blokiem od warunku. może pan bardziej mnie nakierować bo ja nie wiem gdzie mam to wstawić a próbuje. W dniu 21.11.2020 o 13:29, Kormic napisał: Ehh... if (warunek): # Jeżeli warunek się zgadza # Kod nr 1 else: # Jeżeli warunek powyżej się nie zgadza # Kod nr 2 wychodzi na to że nie rozumiem wiem że marnuje pana cenny czas przykro mi ;( Łączę posty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 21 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2020 Teraz, DeepesT napisał: może pan bardziej mnie nakierować bo ja nie wiem gdzie mam to wstawić a próbuje. Ehh... if (warunek): # Jeżeli warunek się zgadza # Kod nr 1 else: # Jeżeli warunek powyżej się nie zgadza # Kod nr 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 21 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2020 Teraz, DeepesT napisał: wychodzi na to że nie rozumiem wiem że marnuje pana cenny czas przykro mi ;( Przykro jest mi to mówić, ale widocznie bez odpowiedzi na tacy się nie obędziesz. if {msgcase.%player%} is true: set {msgcase.%player%} to false send "&8» &cWylaczyles &7wiadomosci z &5&lGigaCase!" else: send "&8» &7Masz juz &cWylonczone &7wiadomosci z &5&lGigaCase" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DeepesT 10 Opublikowano 21 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2020 Teraz, Kormic napisał: Przykro jest mi to mówić, ale widocznie bez odpowiedzi na tacy się nie obędziesz. if {msgcase.%player%} is true: set {msgcase.%player%} to false send "&8» &cWylaczyles &7wiadomosci z &5&lGigaCase!" else: send "&8» &7Masz juz &cWylonczone &7wiadomosci z &5&lGigaCase" Przykro mi ale już doszedłem ale bez pana pomocy by się nie obeszło szczerze dziękuję za pomoc Pozdrawiam z Rodzinką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DeepesT 10 Opublikowano 21 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2020 Temat można zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1965 Opublikowano 21 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DeepesT 10
Witam mam skrypt na powiadomienia z case w gui jak mogę dodać do niego aby jak opcja widzenia powiadomień jest włączona z case i kliknie jeszcze raz na to opcje to wyświetla mu się ta opcja jest już włączona Z góry dziękuję o to skrypt
Poprawiam nazwę tytułu
Notatka dodana przez CountingDogs
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi