Libter 1602 Opublikowano 19 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2020 Poszukuję budowniczych do wykonania najbardziej prestiżowych budynków na serwerze jak galeria handlowa, siedziba banku czy arena PvP. Wraz z innymi graczami postaram się o zapewnienie gruntów i surowców na te projekty. Oznaczam wstępnie @Atukam72, @sopher i @Ksenik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VaporeonPL 30 Opublikowano 19 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2020 Ja mogę dostarczyć dirta, jeśli zajdzie taka potrzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sopher 418 Opublikowano 19 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2020 Zbyt wczesny etap gry na takie przedsięwzięcia imo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1602 Opublikowano 19 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2020 10 minut temu, sopher napisał: Zbyt wczesny etap gry na takie przedsięwzięcia imo Biorąc pod uwagę że sporo graczy ma już automatyczne farmy różnego rodzaju oraz pełne netherytowe ekwipunki - jaki etap gry będzie odpowiedni? Akurat galeria handlowa wymaga budowy jak najszybciej, żeby usprawnić handel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heku 15 Opublikowano 19 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2020 1 minutę temu, Libter napisał: Biorąc pod uwagę że sporo graczy ma już automatyczne farmy różnego rodzaju oraz pełne netherytowe ekwipunki - jaki etap gry będzie odpowiedni? akszyli jest różnica między graczami którzy mają netheritowe sety i budowniczymi których oznaczyłeś w poście. Ci drudzy nie mają netheritowych setów i nie są na "tym" etapie gry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikiCreator 11 Opublikowano 19 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2020 3 minuty temu, Libter napisał: Biorąc pod uwagę że sporo graczy ma już automatyczne farmy różnego rodzaju oraz pełne netherytowe ekwipunki - jaki etap gry będzie odpowiedni? Akurat galeria handlowa wymaga budowy jak najszybciej, żeby usprawnić handel. Netherytowe ekwipunki ma tylko garstka graczy. 1 minutę temu, Heku napisał: akszyli jest różnica między graczami którzy mają netheritowe sety i budowniczymi których oznaczyłeś w poście. Ci drudzy nie mają netheritowych setów i nie są na "tym" etapie gry Otóż to, netherytowe sety mają chyba tylko A4_, xAxee, rykker_, Redzendzef i Heku. Tak to osoby które oznaczyłeś albo nie mają nic z netherytu, albo mają pojedyncze rzeczy np. kilof, klatę, siekierę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1602 Opublikowano 19 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2020 7 minut temu, Heku napisał: akszyli jest różnica między graczami którzy mają netheritowe sety i budowniczymi których oznaczyłeś w poście. Ci drudzy nie mają netheritowych setów i nie są na "tym" etapie gry Za mało grają widocznie Dlatego kieruję pytanie kiedy etap rozgrywki będzie odpowiedni. A tak przy okazji warto zauważyć że usprawnienie handlu może znacząco przyspieszyć bogacenie się graczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reedzev_ 227 Opublikowano 19 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2020 31 minut temu, Libter napisał: Za mało grają widocznie Dlatego kieruję pytanie kiedy etap rozgrywki będzie odpowiedni. A tak przy okazji warto zauważyć że usprawnienie handlu może znacząco przyspieszyć bogacenie się graczy. Twój argument nie jest pocieszający dla tych „budowniczych” Libter 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1602 Opublikowano 19 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2020 3 minuty temu, Reedzev_ napisał: Twój argument nie jest pocieszający dla tych „budowniczych” Takie socjalistyczne grafiki na akapkowym serwerze postować... nie wstyd ci? A potencjalni budowniczowie może niech sami się wypowiedzą, bo za dużo adwokatów w temacie się zrobiło. Tak naprawde nie chodzi nawet o samą budowlę, a o projekt - potrzebny jest ktoś kto umie ładnie budować Usunięty#34161 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reedzev_ 227 Opublikowano 19 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2020 Disclaimer: nie popieram żadnego konkretnego ustroju; jestem za to, rzecz jasna, przeciwny wszelkim ustrojom totalitarnym. Libter 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sopher 418 Opublikowano 19 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2020 (edytowane) Mogę poświęcić czas na budowę centrum handlowego - oczywiście jeśli nikt inny jest nie jest chętny. Mam kilka ciekawych projektów centrum/ galerii handlowych, aczkolwiek życie > minecraft. Poza tym, jestem na takim etapie gry, że nawet nie mam diamentowego setu więc moby pewnie będą mnie zabijać xD Mam nadzieję, że jeśli chodzi o centrum mapy to nie będzie takiej sytuacji jaka była na fcrafcie, gdzie nie było już w ogóle miejsca blisko 0.0 co uniemożliwiało dalszy rozwój. Spoiler Edytowane 19 listopada 2020 przez sopher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1602 Opublikowano 19 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2020 1 godzinę temu, sopher napisał: Mogę poświęcić czas na budowę centrum handlowego - oczywiście jeśli nikt inny jest nie jest chętny. Ok, poczekam jeszcze kilka dni i dam znać. 1 godzinę temu, sopher napisał: Poza tym, jestem na takim etapie gry, że nawet nie mam diamentowego setu więc moby pewnie będą mnie zabijać xD Może być udostępniony specjalny set na czas budowy 1 godzinę temu, sopher napisał: Mam nadzieję, że jeśli chodzi o centrum mapy to nie będzie takiej sytuacji jaka była na fcrafcie, gdzie nie było już w ogóle miejsca blisko 0.0 co uniemożliwiało dalszy rozwój. Biorąc pod uwagę tutejszą liczbę graczy raczej nie powinno być problemów, aczkolwiek i tak w centrum lubią gnieździć się różni gracze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VaporeonPL 30 Opublikowano 19 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2020 (edytowane) Chętnie dostarczę jakieś surowce na centrum handlowe, gdyby wpadły mi w ręce, a także mogę zająć się jakąś areną PvP w wolnej chwili. Edytowane 19 listopada 2020 przez VaporeonPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xAxee 1951 Opublikowano 19 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2020 Za odpowiednie udziały lub jakieś wynagrodzenie jestem w stanie dostarczać potrzebne materiały oraz budować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1602 Opublikowano 20 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2020 15 godzin temu, xAxee napisał: Za odpowiednie udziały lub jakieś wynagrodzenie jestem w stanie dostarczać potrzebne materiały oraz budować Pokaż jakieś przykładowe budowle, bo jeszcze nie znam twojego stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi