Skocz do zawartości

Budowniczowie poszukiwani

Libter
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Poszukuję budowniczych do wykonania najbardziej prestiżowych budynków na serwerze jak galeria handlowa, siedziba banku czy arena PvP. Wraz z innymi graczami postaram się o zapewnienie gruntów i surowców na te projekty. Oznaczam wstępnie @Atukam72, @sopher i @Ksenik.

10 minut temu, sopher napisał:

Zbyt wczesny etap gry na takie przedsięwzięcia imo

Biorąc pod uwagę że sporo graczy ma już automatyczne farmy różnego rodzaju oraz pełne netherytowe ekwipunki - jaki etap gry będzie odpowiedni? :bezkappy: Akurat galeria handlowa wymaga budowy jak najszybciej, żeby usprawnić handel. 

1 minutę temu, Libter napisał:

Biorąc pod uwagę że sporo graczy ma już automatyczne farmy różnego rodzaju oraz pełne netherytowe ekwipunki - jaki etap gry będzie odpowiedni?

akszyli jest różnica między graczami którzy mają netheritowe sety i budowniczymi których oznaczyłeś w poście. Ci drudzy nie mają netheritowych setów i nie są na "tym" etapie gry:kappalul:

3 minuty temu, Libter napisał:

Biorąc pod uwagę że sporo graczy ma już automatyczne farmy różnego rodzaju oraz pełne netherytowe ekwipunki - jaki etap gry będzie odpowiedni? :bezkappy: Akurat galeria handlowa wymaga budowy jak najszybciej, żeby usprawnić handel. 

Netherytowe ekwipunki ma tylko garstka graczy.

1 minutę temu, Heku napisał:

akszyli jest różnica między graczami którzy mają netheritowe sety i budowniczymi których oznaczyłeś w poście. Ci drudzy nie mają netheritowych setów i nie są na "tym" etapie gry:kappalul:

Otóż to, netherytowe sety mają chyba tylko A4_, xAxee, rykker_, Redzendzef i Heku. Tak to osoby które oznaczyłeś albo nie mają nic z netherytu, albo mają pojedyncze rzeczy np. kilof, klatę, siekierę.

7 minut temu, Heku napisał:

Za mało grają widocznie :kappapeek: Dlatego kieruję pytanie kiedy etap rozgrywki będzie odpowiedni. A tak przy okazji warto zauważyć że usprawnienie handlu może znacząco przyspieszyć bogacenie się graczy. 

31 minut temu, Libter napisał:

Za mało grają widocznie :kappapeek: Dlatego kieruję pytanie kiedy etap rozgrywki będzie odpowiedni. A tak przy okazji warto zauważyć że usprawnienie handlu może znacząco przyspieszyć bogacenie się graczy. 

Twój argument nie jest pocieszający dla tych „budowniczych” :bezkappy:

image.png

3 minuty temu, Reedzev_ napisał:

Twój argument nie jest pocieszający dla tych „budowniczych” :bezkappy:

Takie socjalistyczne grafiki na akapkowym serwerze postować... nie wstyd ci? :bezkappy:

A potencjalni budowniczowie może niech sami się wypowiedzą, bo za dużo adwokatów w temacie się zrobiło. Tak naprawde nie chodzi nawet o samą budowlę, a o projekt - potrzebny jest ktoś kto umie ładnie budować :kappaban:

Mogę poświęcić czas na budowę centrum handlowego - oczywiście jeśli nikt inny jest nie jest chętny. Mam kilka ciekawych projektów centrum/ galerii handlowych, aczkolwiek życie > minecraft. Poza tym, jestem na takim etapie gry, że nawet nie mam diamentowego setu więc moby pewnie będą mnie zabijać xD

Mam nadzieję, że jeśli chodzi o centrum mapy to nie będzie takiej sytuacji jaka była na fcrafcie, gdzie nie było już w ogóle miejsca blisko 0.0 co uniemożliwiało dalszy rozwój.

Spoiler

68A5zTW.jpg

Edytowane przez sopher

1 godzinę temu, sopher napisał:

Mogę poświęcić czas na budowę centrum handlowego - oczywiście jeśli nikt inny jest nie jest chętny.

Ok, poczekam jeszcze kilka dni i dam znać.

Poza tym, jestem na takim etapie gry, że nawet nie mam diamentowego setu więc moby pewnie będą mnie zabijać xD

Może być udostępniony specjalny set na czas budowy :> 

Mam nadzieję, że jeśli chodzi o centrum mapy to nie będzie takiej sytuacji jaka była na fcrafcie, gdzie nie było już w ogóle miejsca blisko 0.0 co uniemożliwiało dalszy rozwój.

Biorąc pod uwagę tutejszą liczbę graczy raczej nie powinno być problemów, aczkolwiek i tak w centrum lubią gnieździć się różni gracze :bezkappy: