Skocz do zawartości
  • 0

Plugin na "świecenie postaci"

Mr_0VERR
 Udostępnij

Pytanie

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Teraz, Mr_0VERR napisał:

Dobry wieczór! Czy zna ktoś plugin na obramowanie postaci, świecenie jej?

Z góry dzięki

Możesz to zrobić w Skript'cie.

set glowing of player to true

Natomiast jeżeli chciałbyś zmienić kolor świecenia... w takim wypadku należy zastosować wbudowane w Minecrafta teamy, dodać odpowiedni dla nich kolor i dodać gracza do tego teamu. Ewentualnie możesz posłużyć się Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!.

• 0
7 godzin temu, Kormic napisał:

Możesz to zrobić w Skript'cie.

set glowing of player to true

Natomiast jeżeli chciałbyś zmienić kolor świecenia... w takim wypadku należy zastosować wbudowane w Minecrafta teamy, dodać odpowiedni dla nich kolor i dodać gracza do tego teamu. Ewentualnie możesz posłużyć się Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!.

Okej, ta linijka działa i standardowo świecę się na biało. A w takim razie jak zastosować wbudowane teamy, nadać im odpowiedni kolor i dodać/usunąć gracza z temu? 

• 0
5 minut temu, Tymekd napisał:

make player glow with color "YELLOW" for all players

wymaga morkazsk i glowapi

Mam te oba pluginy, po wpisaniu /pl świecą się na zielono i po dodaniu tej linijki nie wyskakuje błąd a pomimo tego kolor nadal jest biały.

Dodam, że serwer jest na 1.16.3 i może te dodatki nie działają poprawnie.

• -1
Teraz, Mr_0VERR napisał:

command /test:
    trigger:
        make player glow with color "YELLOW" for all players

Zrobiłem jednak o tak i działa. A jest na to jakaś linijka jeśli gracz będzie chciał w trakcie gry bez wychodzenia wyłączyć efekt?

morkazoid pisze że wystarczy wstawić NONE zamiast koloru ale to tylko usuwa kolor, nie znalazłem sposobu na wyłączenie tego glowingu :/

• 0
1 minutę temu, Tymekd napisał:

morkazoid pisze że wystarczy wstawić NONE zamiast koloru ale to tylko usuwa kolor, nie znalazłem sposobu na wyłączenie tego glowingu :/

No właśnie po wpisaniu NONE świecenie nie jest usuwane tylko zamieniane na kolor biały
Dobra ale mimo wszystko dzięki ;D 

Do zamknięcia.

• 0
2 godziny temu, Mr_0VERR napisał:

A w takim razie jak zastosować wbudowane teamy, nadać im odpowiedni kolor i dodać/usunąć gracza z temu? 

Wiem, że wątek jest rozwiązany, ale pytałeś o te teamy, więc odpowiadam. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! są wszystkie komendy dotyczące tworzenia i modyfikowania teamów. Moim zdaniem jedynym sposobem byłoby wykonywanie komend poprzez konsolę albo przez gracza.

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...