Bodziusiu2 4 Opublikowano 16 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2020 Witam Mam pytanie jaki silnik jest najlepszy pod serwer z pvp 1.9 jaki jest najstabilniejszy etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 16 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2020 Teraz, Bodziusiu2 napisał: Witam Mam pytanie jaki silnik jest najlepszy pod serwer z pvp 1.9 jaki jest najstabilniejszy etc. Paper, ewentualnie jeżeli ten pierwszy będzie niemożliwy to Spigot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bodziusiu2 4 Opublikowano 16 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2020 Teraz, Kormic napisał: Paper, ewentualnie jeżeli ten pierwszy będzie niemożliwy to Spigot. A jaka wersja gry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CountingDogs 131 Opublikowano 16 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2020 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 16 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2020 Teraz, Bodziusiu2 napisał: A jaka wersja gry Nie wiem co ty chcesz na tym serwerku, więc nie jestem w stanie ci powiedzieć. Zobacz jakie są dostępne wersje, potestuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 325 Opublikowano 17 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2020 Im nowsza wersja tym lepiej, silnik najlepiej wziąć tuinity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Bodziusiu2 4
Witam
Mam pytanie jaki silnik jest najlepszy pod serwer z pvp 1.9
jaki jest najstabilniejszy etc.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi