DeepesT 10 Opublikowano 14 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2020 Witam jak zrobić aby zabierało efekt np haste 2 graczowi ? wiem iż remove haste 2 from player ale to nie działa błagam proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 14 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2020 Teraz, DeepesT napisał: Witam jak zrobić aby zabierało efekt np haste 2 graczowi ? wiem iż remove haste 2 from player ale to nie działa błagam proszę o pomoc Nie podaje się tieru efektu, po prostu podaj "haste" zamiast "haste 2". DeepesT i Misio12320 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DeepesT 10 Opublikowano 14 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2020 dziękuję można zamknąć temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1951 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DeepesT 10
Witam jak zrobić aby zabierało efekt np haste 2 graczowi ? wiem iż remove haste 2 from player ale to nie działa błagam proszę o pomoc
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi