DeepesT 10 Opublikowano 12 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 Witam mam problem nie wypada mi exp po smierci tylko zostaje czy można to jakos skryptem dodać aby dawało temu kto zabił czesc exp zabitego gracza a reszta się usuwała a jak gracz sam zginie to exp się usuwa prosz o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanMaruda 616 Opublikowano 12 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 1 minutę temu, DeepesT napisał: Witam mam problem nie wypada mi exp po smierci tylko zostaje czy można to jakos skryptem dodać aby dawało temu kto zabił czesc exp zabitego gracza a reszta się usuwała a jak gracz sam zginie to exp się usuwa prosz o pomoc właśnie tak działa normalny minecraft - jeżeli u ciebie jest inaczej to lepiej znajdź tego przyczynę a nie wciskaj skryptu tam, gdzie go nie potrzeba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DeepesT 10 Opublikowano 12 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 Teraz, PanMaruda napisał: właśnie tak działa normalny minecraft - jeżeli u ciebie jest inaczej to lepiej znajdź tego przyczynę a nie wciskaj skryptu tam, gdzie go nie potrzeba... szefie problem rozwiązany xd Można zamknąc temat xdd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 12 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 (edytowane) 4 minuty temu, DeepesT napisał: Witam mam problem nie wypada mi exp po smierci tylko zostaje czy można to jakos skryptem dodać aby dawało temu kto zabił czesc exp zabitego gracza a reszta się usuwała a jak gracz sam zginie to exp się usuwa prosz o pomoc Takie działanie jest bardzo dziwne. Zamiast pozbyć się przyczyny i mieć święty spokój, wolisz łatać problem kolejnym skryptem. Domyślnie w Minecraft'cie exp dropi, poszukaj przyczyny, winnymi mogą być gamerule, pluginy i skrypty. Edytowane 12 listopada 2020 przez Kormic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1951 Opublikowano 16 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2020 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DeepesT 10
Witam mam problem nie wypada mi exp po smierci tylko zostaje czy można to jakos skryptem dodać aby dawało temu kto zabił czesc exp zabitego gracza a reszta się usuwała a jak gracz sam zginie to exp się usuwa prosz o pomoc
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi