KrychaMC09 1 Opublikowano 5 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2020 Wyskakuje mi 2000 bledow z teksturami mc wersja 1.8.8 Nie wiem o co chodzi pomozcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wiktorm12 104 Opublikowano 5 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2020 Co ma skript do tekstur? wklej treść błędów do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! wtedy będzie ktoś w stanie pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrychaMC09 1 Opublikowano 5 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2020 2 minuty temu, wiktorm12 napisał: Co ma skript do tekstur? wklej treść błędów do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! wtedy będzie ktoś w stanie pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 5 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2020 2 minuty temu, KrychaMC09 napisał: Czy usunąłeś stary folder Skript pamiętając przy tym o opcjonalnej kopii zapasowej skryptów i zmiennych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrychaMC09 1 Opublikowano 5 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2020 (edytowane) Godzinę temu, Kormic napisał: Czy usunąłeś stary folder Skript pamiętając przy tym o opcjonalnej kopii zapasowej skryptów i zmiennych? Jak to naprawic teraz ? Godzinę temu, Kormic napisał: Czy usunąłeś stary folder Skript pamiętając przy tym o opcjonalnej kopii zapasowej skryptów i zmiennych? Mam folder backups co zrobic ? Edytowane 5 listopada 2020 przez KrychaMC09 Łączę posty. Notatka dodana przez CountingDogs Kormic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nwse 131 Opublikowano 5 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2020 tam jest tylko 237 błędów usuń folder skripta i wgraj na nowo, tylko skopiuj skrypty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
KrychaMC09 1
Wyskakuje mi 2000 bledow z teksturami mc wersja 1.8.8
Nie wiem o co chodzi pomozcie!
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi