Skocz do zawartości
  • 0

Problem z Gui (Pomocy)

KrychaMC09
 Udostępnij

Pytanie

Cytat

command /gui [<text>]:
    trigger:
        if arg-1 is "gracz":
            open chest with 6 rows named "&8» &c&lOdbierz zestaw &8(&7Gracz&8)" to player
            loop 54 times:
                set slot loop-number -1 of player's current inventory to black stained glass pane named "&6&lSPACE&f&lDROP.PL"     

Wyskakuje mi błąd An internal error occurred while attempting to perform this command.

Pomozcie bo robie kity i mi potrzebne a nie dziala :(

Edytowane przez CountingDogs
CountingDogs

Wstawiam w code

Notatka dodana przez CountingDogs

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
12 minut temu, KrychaMC09 napisał:

Wytykaniem konkretnych osób do pomocy dyskwalifikujesz resztę, a to jest co najmniej chamskie.

15 minut temu, KrychaMC09 napisał:

Wyskakuje mi błąd An internal error occurred while attempting to perform this command.

Pomozcie bo robie kity i mi potrzebne a nie dziala :(

Czy to jest twój cały skrypt? Jeżeli tak to jaką posiadasz wersję Skripta? Jaki posiadasz silnik serwera (oraz wersję)?

W mojej ocenie jedyne co może być potencjalnie przyczyną, to brak spacji między minusem a 1 w ostatniej linijce, ale mimo wszystko odpowiedz na pytania podane wyżej.

• 0
13 minut temu, Kormic napisał:

Wytykaniem konkretnych osób do pomocy dyskwalifikujesz resztę, a to jest co najmniej chamskie.

Czy to jest twój cały skrypt? Jeżeli tak to jaką posiadasz wersję Skripta? Jaki posiadasz silnik serwera (oraz wersję)?

W mojej ocenie jedyne co może być potencjalnie przyczyną, to brak spacji między minusem a 1 w ostatniej linijce, ale mimo wszystko odpowiedz na pytania podane wyżej.

Mialem spacje nawet i nei dziala

o @Pablososek We pomoz

13 minut temu, Kormic napisał:

Skript 2.1.2

CountingDogs

Łączę posty.

Notatka dodana przez CountingDogs

• 0
9 minut temu, KrychaMC09 napisał:

o @Pablososek We pomoz

Chcesz pluć na innych? Droga wolna, ale wiedz, że ja tego nie cierpię i podejrzewam, że inni również.

10 minut temu, KrychaMC09 napisał:

Skript 2.1.2

Powtarzam ludziom, aby przed użyciem danego wyrażenia, efektu, eventu itp. sprawdzali dokumentację... Posiadasz zbyt starą wersję, aby móc używać 'set slot' z natywnego Skripta.

• 0
5 minut temu, Kormic napisał:

Chcesz pluć na innych? Droga wolna, ale wiedz, że ja tego nie cierpię i podejrzewam, że inni również.

Powtarzam ludziom, aby przed użyciem danego wyrażenia, efektu, eventu itp. sprawdzali dokumentację... Posiadasz zbyt starą wersję, aby móc używać 'set slot' z natywnego Skripta.

To wez daj linka do nowszej wersji

• 0
Teraz, KrychaMC09 napisał:

Zaden skript mi nie dziala mam wersje 1.8.8 spigot

Dlatego nie działa, bo fork bensku działa od wersji 1.9. W zastępstwie możesz użyć forku Matocolotoe na wersję 1.8: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

• 0
3 minuty temu, Kormic napisał:

Dlatego nie działa, bo fork bensku działa od wersji 1.9. W zastępstwie możesz użyć forku Matocolotoe na wersję 1.8: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

Mi wyskakuje z 2 tysiace bledow ze minecraft i bloki potki i wszystko nie jest wgrane

I nie wiem o co chodzi

Edytowane przez KrychaMC09