DeepesT 10 Opublikowano 3 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2020 Witam mam o takie błędy po reload skryptu proszę o pomoc z góry dziękuję za Pomoc Pozdrawiam SS błędu ---> Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Kod skryptu: >--< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 323 Opublikowano 3 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2020 Pokaż /ver skript. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DeepesT 10 Opublikowano 3 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2020 ver sk 2.2-fixes-V8b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 323 Opublikowano 3 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2020 Pobierz najnowszą wersję skripta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DeepesT 10 Opublikowano 3 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2020 Teraz, Helios1993 napisał: Pobierz najnowszą wersję skripta. czy jest 2.5 ver na 1.8.8? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 323 Opublikowano 3 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2020 Fork od Matocolotoe jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DeepesT 10 Opublikowano 3 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2020 5 minut temu, Helios1993 napisał: Fork od Matocolotoe jest. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Pobrałem to ale nie wykrywam mi skryptów w ogóle ale mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#19006 26 Opublikowano 3 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2020 Dlaczego dajesz po ban kick? to sensu nie ma bludis 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 3 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2020 (edytowane) 12 minut temu, DeepesT napisał: ver sk 2.2-fixes-V8b Zanim zaczniesz dodawać dany efekt do skryptu i będziesz się zastanawiał dlaczego nie działa, zajrzyj do dokumentacji i sprawdź, w której wersji został dodany. I ci odpowiadam. Banowanie graczy na dany czas zostało wprowadzone dopiero w wersji 2.5. @jhgggg Banowanie w Skript'cie nie wyrzuca gracza, a jedynie blokuje ponowne próby połączenia z serwerem. Dlatego też należy go po zbanowaniu wyrzucić. Edytowane 3 listopada 2020 przez Kormic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#19006 26 Opublikowano 3 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2020 @up Myślałem że przy banowaniu automatycznie wyrzuca XD Dzięki że mi to sprostowałeś w sumie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DeepesT 10 Opublikowano 3 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2020 (edytowane) W dniu 3.11.2020 o 22:09, Kormic napisał: Zanim zaczniesz dodawać dany efekt do skryptu i będziesz się zastanawiał dlaczego nie działa, zajrzyj do dokumentacji i sprawdź, w której wersji został dodany. I ci odpowiadam. Banowanie graczy na dany czas zostało wprowadzone dopiero w wersji 2.5. @jhgggg Banowanie w Skript'cie nie wyrzuca gracza, a jedynie blokuje ponowne próby połączenia z serwerem. Dlatego też należy go po zbanowaniu wyrzucić. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Pobrałem to, ale nie wykrywa mi skryptów, ale mam skrypt. Edytowane 5 listopada 2020 przez CountingDogs Poprawiam formatowanie. Notatka dodana przez CountingDogs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 3 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2020 (edytowane) W dniu 3.11.2020 o 22:13, DeepesT napisał: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Pobrałem to, ale nie wykrywa mi skryptów, ale mam skrypt. Czy usunąłeś folder Skript (pamiętając o opcjonalnej kopii zapasowej skryptów i pliku variables.csv) po starym pliku .jar? Edytowane 5 listopada 2020 przez CountingDogs Poprawiam formatowanie w cytacie. Notatka dodana przez CountingDogs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DeepesT 10 Opublikowano 3 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2020 7 minut temu, Kormic napisał: Czy usunąłeś folder Skript (pamiętając o opcjonalnej kopii zapasowej skryptów i pliku variables.csv) po starym pliku .jar? tak ale jest ten sam błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 323 Opublikowano 3 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2020 Godzinę temu, DeepesT napisał: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Pobrałem to ale nie wykrywam mi skryptów w ogóle ale mam Pokaż /ver. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 VEROxYT 3 Opublikowano 4 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2020 spróbuj taki skrypt: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DeepesT 10
Witam mam o takie błędy po reload skryptu proszę o pomoc z góry dziękuję za Pomoc
Pozdrawiam
SS błędu ---> Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
Kod skryptu: >--<
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi