Skocz do zawartości
  • 0

Błedy skrypt na bany po smierci

DeepesT
 Udostępnij

Pytanie

14 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
12 minut temu, DeepesT napisał:

ver sk 2.2-fixes-V8b

Zanim zaczniesz dodawać dany efekt do skryptu i będziesz się zastanawiał dlaczego nie działa, zajrzyj do dokumentacji i sprawdź, w której wersji został dodany.

I ci odpowiadam. Banowanie graczy na dany czas zostało wprowadzone dopiero w wersji 2.5.

@jhgggg Banowanie w Skript'cie nie wyrzuca gracza, a jedynie blokuje ponowne próby połączenia z serwerem. Dlatego też należy go po zbanowaniu wyrzucić.

Edytowane przez Kormic

• 0
W dniu 3.11.2020 o 22:09, Kormic napisał:

Zanim zaczniesz dodawać dany efekt do skryptu i będziesz się zastanawiał dlaczego nie działa, zajrzyj do dokumentacji i sprawdź, w której wersji został dodany.

I ci odpowiadam. Banowanie graczy na dany czas zostało wprowadzone dopiero w wersji 2.5.

@jhgggg Banowanie w Skript'cie nie wyrzuca gracza, a jedynie blokuje ponowne próby połączenia z serwerem. Dlatego też należy go po zbanowaniu wyrzucić.

Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Pobrałem to, ale nie wykrywa mi skryptów, ale mam skrypt.

Edytowane przez CountingDogs
CountingDogs

Poprawiam formatowanie.

Notatka dodana przez CountingDogs

• 0
W dniu 3.11.2020 o 22:13, DeepesT napisał:

Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Pobrałem to, ale nie wykrywa mi skryptów, ale mam skrypt.

Czy usunąłeś folder Skript (pamiętając o opcjonalnej kopii zapasowej skryptów i pliku variables.csv) po starym pliku .jar?

Edytowane przez CountingDogs
CountingDogs

Poprawiam formatowanie w cytacie.

Notatka dodana przez CountingDogs