Skocz do zawartości
  • 0

Problem

DeepesT
 Udostępnij

Pytanie

Witam popiołem wersje spigot 1.12.2 i JavaSE 1.8 oraz jest jre1.8.0_261 , java jdk jest wersja jdk-13.0.1 i zaczynam pisać tworzę nowy java project dodaje do niego silnik oraz tworzę Package oraz tworzę Classe zaczynam pisać po skończeniu pierwszego pluginu dodaje files o nazwie Plugin.yml dodaje zawartość taką jak Name:,version:, oraz Main: zapisuje wszystko i biorę export zaznaczam JAR file i klikam ok potem przechodzę do zaznaczania w tych pliki do eksportowania a potem wybieram miejsce docelowe pliku.jar potem włączam konsole i nic nie wyświetla pluginu Proszę o Pomoc Jeśli jest możliwość aby ktoś pomógł mi to będę wdzięczny. Z góry dziękuję Pozdrawiam

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
4 godziny temu, DeepesT napisał:

Witam popiołem wersje spigot 1.12.2 i JavaSE 1.8 oraz jest jre1.8.0_261 , java jdk jest wersja jdk-13.0.1 i zaczynam pisać tworzę nowy java project dodaje do niego silnik oraz tworzę Package oraz tworzę Classe zaczynam pisać po skończeniu pierwszego pluginu dodaje files o nazwie Plugin.yml dodaje zawartość taką jak Name:,version:, oraz Main: zapisuje wszystko i biorę export zaznaczam JAR file i klikam ok potem przechodzę do zaznaczania w tych pliki do eksportowania a potem wybieram miejsce docelowe pliku.jar potem włączam konsole i nic nie wyświetla pluginu Proszę o Pomoc Jeśli jest możliwość aby ktoś pomógł mi to będę wdzięczny. Z góry dziękuję Pozdrawiam

1. Wersja JDK musi być zgodna z wersją JRE. Jeżeli projekt został skompilowany do wersji 13 (57), nie dziw się, że nie działa na wersji 8 (52).

2. Poprawnie jest 'name:' oraz 'main:', czyli z małych liter.

• 0
34 minuty temu, Kormic napisał:

1. Wersja JDK musi być zgodna z wersją JRE. Jeżeli projekt został skompilowany do wersji 13 (57), nie dziw się, że nie działa na wersji 8 (52).

2. Poprawnie jest 'name:' oraz 'main:', czyli z małych liter.

1. czyli jaką javę JRE mam zainstalować do javy jdk 13 ?

• 0
4 godziny temu, Kormic napisał:

Pobierz JDK, który będzie miał taką samą wersję jak twoja Java i tyle.

podesle pan jdk wersja 8 bo szukałem szukałem pobrałem pare ale nie działają z góry dziękuję 

22 minuty temu, DeepesT napisał:

podesle pan link do  jdk wersja 8 bo szukałem szukałem pobrałem pare ale nie działają z góry dziękuję 

CountingDogs

Łączę posty.

Notatka dodana przez CountingDogs

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...