Usunięty#26004 2 Opublikowano 20 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2020 Witam to znowu ja Poszukuje pluginu na nagrode discord ze na jakims kanale Wpiszesz !nagroda nick i dostajesz np 1 diax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 20 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2020 1 minutę temu, kacpereklubi10 napisał: Witam to znowu ja Poszukuje pluginu na nagrode discord ze na jakims kanale Wpiszesz !nagroda nick i dostajesz np 1 diax Myślę, że ten skrypt może cię zainteresować, a przynajmniej zastosowane w nim rozwiązania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#26004 2 Opublikowano 20 sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2020 5 minut temu, Kormic napisał: Myślę, że ten skrypt może cię zainteresować, a przynajmniej zastosowane w nim rozwiązania. Nie oto mi chodzilo mi ze na kanale discord wpisuje !nagroda nick i dostaje jakos rzecz na serverze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 20 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2020 Teraz, kacpereklubi10 napisał: Nie oto mi chodzilo mi ze na kanale discord wpisuje !nagroda nick i dostaje jakos rzecz na serverze Powiedziałem "może cię zainteresować". Spójrz na wykorzystane w nim dodatki, może znajdziesz jakąś odpowiednią składnię do przechwytywania wiadomości z discorda i przesyłania na serwer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wojciu 72 Opublikowano 20 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2020 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dziwakkolega 28 Opublikowano 20 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2020 https://github.com/wajwuz/nagroda-minecraft/releases Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#26004 2 Opublikowano 21 sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2020 14 godzin temu, dziwakkolega napisał: https://github.com/wajwuz/nagroda-minecraft/releases nie dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Usunięty#26004 2
Witam to znowu ja Poszukuje pluginu na nagrode discord ze na jakims kanale Wpiszesz !nagroda nick i dostajesz np 1 diax
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi