skript.pl 139 Opublikowano 19 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2020 Użytkownik @xAxee dodał nowy wniosek: Wikipedia zamiast klubów Cześć, proponuje zmienienie okienka "kluby" na "Wikipedia", ponieważ przez brak jakichkolwiek działań nasza wiki umarła i duża część użytkowników nawet nie wie o jej istnieniu, a po coś ona powstała. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Poniżej znajduje się dyskusja wniosku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1 602 Opublikowano 19 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2020 Kiedy wiki jest tak opuszczona, że nawet skriptowa apka mobilna zapomniała o jej istnieniu xD Wojciu, Briks, xAxee i 2 innych 1 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reedzev_ 227 Opublikowano 20 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2020 pomyśleć że oryginalnie wiki to był mój pomysł, a teraz ja sam o tym zapomniałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3meraldK 99 Opublikowano 22 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2020 xd popieram tę ideę bo wsm fajnie zrobić wiki i dodać więcej artykułów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skript.pl 139 Opublikowano 12 września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 września 2020 Użytkownik @Libter zmienił status wniosku na: W trakcie realizacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skript.pl 139 Opublikowano 12 września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 września 2020 Użytkownik @Libter zmienił status wniosku na: Zrealizowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1 602 Opublikowano 12 września 2020 Udostępnij Opublikowano 12 września 2020 Wiki dodane do apki Androidowej oraz do widgetu z forumowymi serwisami. Nie ma sensu usuwać klubów, bo także zasługują na promowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi