Skocz do zawartości

South-Gaming - Survival + Gildie [Nowa Edycja]

Akvez
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

Przychodzę dzisiaj do was z reklamą nowej edycji naszego serwera.

Staramy się wyróżnić nowymi pomysłami oraz lepszym wydaniem dotychczasowych powtarzających się elementów rozgrywki. Jesteśmy małą grupką, która ma wspólny cel - chęć stworzenia serwera, który by was zadowolił. 

Dlaczego warto wybrać nasz serwer?

✍ System Głosowania;

✍ Codzienne eventy, o przeróżnych godzinach;

✍ Ulepszone potwory;

✍ Zupełnie inny drop z potworów;

✍ Nagroda za połączenie konta z discord;

✍ Zoptymalizowana rozgrywka;

✍ Rozbudowana ekonomia;

✍ I wiele wiele... więcej!

Informacje:

Wersja: 1.15.2

Tryb: Survival + Gildie

IP: Southgaming.pl

Serwerowy Discord: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

Serwerowy Fanpage: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

Start Serwera: 23.08.2020 19:00

Edytowane przez Peridot

• 2 tygodnie później...

Ehhh, nie polecam

1. W administracji występują dzieci które nie mają do innych szacunku

2. Po opublikowaniu Screena który przedstawia spis pluginów itd. serwera już nawet przed startem, na co administrator ★PietuR★ powiedział że nie jest to ich, na co wysłałem mu link do strony (Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!) i przestał wspominać o tym temacie, chociaż się go pytałem czy to nie ich domena czasami.  

Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

14 godzin temu, Studziak napisał:

Ehhh, nie polecam

2. Po opublikowaniu Screena który przedstawia spis pluginów itd. serwera już nawet przed startem, na co administrator ★PietuR★ powiedział że nie jest to ich, na co wysłałem mu link do strony (Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!) i przestał wspominać o tym temacie, chociaż się go pytałem czy to nie ich domena czasami.  

1a. Dzieci? Na pewno? Z resztą, nawet jeśli, to co w tym złego?

1b. Przykłady nieokazania należnego szacunku?

2. Być może początkowo administrator spojrzał na hostname i uznał, że nie jest to ich serwer. Dalej jednak rzeczywiście, jeśli było jak mówisz - komunikacja na linii gracz-administracja mogłaby być lepsza.

image.png

Niemniej o ile warto popracować trochę nad prezentacją serwera (czym jest np. „System głosowania”), by była bardziej zachęcająca i treściwsza - czekam z niecierpliwością ^^

W dniu 19.08.2020 o 23:11, Studziak napisał:

Ehhh, nie polecam

Nie do końca się z tobą zgodzę, wszyscy oprócz jednego Administratora są pełnoletni. 

Wszystko pięknie, ale wbiłeś na naszego discorda i zacząłeś straszyć, że zobaczymy na starcie oraz że masz dostęp do naszego serwera i pluginów 🤣

W dniu 20.08.2020 o 13:49, Reedzev_ napisał:

1a. Dzieci? Na pewno? Z resztą, nawet jeśli, to co w tym złego?

1b. Przykłady nieokazania należnego szacunku?

2. Być może początkowo administrator spojrzał na hostname i uznał, że nie jest to ich serwer. Dalej jednak rzeczywiście, jeśli było jak mówisz - komunikacja na linii gracz-administracja mogłaby być lepsza.

Niemniej o ile warto popracować trochę nad prezentacją serwera (czym jest np. „System głosowania”), by była bardziej zachęcająca i treściwsza - czekam z niecierpliwością ^^

Kolejna prezentacja będzie dużo lepiej napisana <3 Dziękujemy za opinię!

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...