AJent 10 Opublikowano 8 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2020 (edytowane) czesc, da sie napisac skrypt zeby nick bylo kolorowy lub zeby pisalo np: "&4&lPomocnik+" i pod tym swoj nick? Edytowane 9 sierpnia 2020 przez wiktorm12 Zamieniam link na zdjęcie Notatka dodana przez wiktorm12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 8 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2020 3 minuty temu, AJent napisał: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! czesc, da sie napisac skrypt zeby nick bylo kolorowy lub zeby pisalo np: "&4&lPomocnik+" i pod tym swoj nick? Szczerze, nie wiem. Hologramy rozumiem, że z FunnyGuilds. Możesz ewentualnie poszukać w configu, ale nic nie obiecuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AJent 10 Opublikowano 8 sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2020 @Kormic w configu o tym nic nie ma, ja bym wolal skrypt lub dzialajacy pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 8 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2020 Teraz, AJent napisał: @Kormic w configu o tym nic nie ma, ja bym wolal skrypt lub dzialajacy pl A jest opcja wyłączenia hologramów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AJent 10 Opublikowano 8 sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2020 nope Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 8 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2020 Teraz, AJent napisał: nope Gdyby była, to można by spiąć jakoś gildie z hologramami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AJent 10 Opublikowano 8 sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2020 @Kormic chyba mnie nie zrozumiales :d o to mi chodzi: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! ten typ po lewej, co ma admina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 8 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2020 (edytowane) 9 minut temu, AJent napisał: @Kormic chyba mnie nie zrozumiales :d o to mi chodzi: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! ten typ po lewej, co ma admina Zrozumiałem, wiem co masz na myśli. EDIT: FunnyGuilds oferuje wsparcie dla PlaceholderAPI, możesz ewentualnie z tym coś pokombinować. Edytowane 8 sierpnia 2020 przez Kormic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheEvil1337 0 Opublikowano 9 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2020 @AJent Plugin NameTagEdit daje mozliwosc robienia takiego czegos tylko nie wiem czy da sie nad nickiem bo wiem ze obok tak Co do skryptu idk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Medyk324 35 Opublikowano 9 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2020 Proszę, efekt koło nicku oraz na tabie będzie pokazywana ranga on join: if player has permission "vip": set player's tag to "&6&lVIP &7" if player has permission "admin": set player's tag to "&4&lADMIN &7" if player has permission "svip": set player's tag to "&5&lSVIP &7" nad główką to wymagany plugin HolographicDisplays i kod: on join: if player has permission "admin" make hologram "&4&lADMIN" follow player ten nad nickiem nie testowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 9 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2020 (edytowane) 6 minut temu, Medyk324 napisał: Proszę, efekt koło nicku oraz na tabie będzie pokazywana ranga on join: if player has permission "vip": set player's tag to "&6&lVIP &7" if player has permission "admin": set player's tag to "&4&lADMIN &7" if player has permission "svip": set player's tag to "&5&lSVIP &7" Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! nad główką to wymagany plugin HolographicDisplays i kod: on join: if player has permission "admin" make hologram "&4&lADMIN" follow player ten nad nickiem nie testowany To pierwsze nie wiem czy przypadkiem nie spowoduje problemów z tagiem gildii, a do tego drugiego potrzebny jest skript-holo. Ale to drugie się może przydać koledze: 'make the last created hologram follow player with offset 1 meter above' Więc i tak plus dla kolegi powyżej, bo jest rozwiązanie. Edytowane 9 sierpnia 2020 przez Kormic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanMaruda 616 Opublikowano 9 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2020 plugin TAB od neznamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
AJent 10
czesc, da sie napisac skrypt zeby nick bylo kolorowy lub zeby pisalo np: "&4&lPomocnik+" i pod tym swoj nick?
Edytowane przez wiktorm12Zamieniam link na zdjęcie
Notatka dodana przez wiktorm12
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi