marekqa 5 Opublikowano 1 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2014 Witam tak jak w temacie zrobi mi ktos miecz na ktory jak klikniemy prawym no to leci i zadaje dmg i powraca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Of3k 278 Opublikowano 1 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2014 To jest niemożliwe.. tak jest tylko na modach.Da się zrobić że np. Jak się kliknie ppm celując na gracza to udeża w niego piorun//Da się to zrobić w Skripcie, nie potrzeba żadnych TXT ani nic. Ale z powrotem już wątpię. ~Norbi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marekqa 5 Opublikowano 1 listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2014 a to to nie skoro sie nie da to szkoda ale widzialem ze na jakims serwie tak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanNiedzwiadek 173 Opublikowano 1 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2014 @offtopic To prawdopodobnie widziałeś serwer z modami/texturepackiem(np sniezka byla zamieniona na miecz) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marekqa 5 Opublikowano 1 listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2014 (edytowane) @up taaak napewno sniezka ktora ma na hita? ;d to mi takie cos napisz i bd ok :p Edytowane 1 listopada 2014 przez marekqa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanNiedzwiadek 173 Opublikowano 2 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2014 Nom :3 Widać że słabo się na serwerach znasz.... można zrobić nawet śnieżke która bije odrzuca a nawet buduje po rozbiciu sie o ziemie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marekqa 5 Opublikowano 2 listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2014 @up to mi to napisz jak jestes taki mądry ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanNiedzwiadek 173 Opublikowano 9 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2014 Ekhm.., Ja teź nie jestem jakimś "bogiem" skripta, ale wiem że można takie coś zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 codizwierzak 0 Opublikowano 10 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2014 Ja coś może popróbuje może się uda tylko czy chciał byś żeby każdy miecz wydawał śnieżkę czy jakiś tylko nazwany tylko np. &6przyklad~Norbi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 codizwierzak 0 Opublikowano 10 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2014 (edytowane) Zapomniałem jeszcze zapytać ile ma być tych mieczy rzucanych Edytowane 10 listopada 2014 przez codizwierzak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanNiedzwiadek 173 Opublikowano 10 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2014 (edytowane) Ekhm...Rzucany miecz mogę zrobić ale musiałbyś zrobić texture-packaw którym śnieżka to miecz(ten którym się będzie dało rzucać).//Da się to zrobić w Skripcie, nie potrzeba żadnych TXT ani nic. Ale z powrotem już wątpię. ~Norbi @down2 Spie###laj kablu :3 Edytowane 15 listopada 2014 przez PanNiedzwiadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1337 Opublikowano 10 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2014 Dobra. Ja Ci to zrobię. Tylko powiedz jaki to ma być miecz, ile ma zadawać hp oraz jakieś inne informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marekqa 5 Opublikowano 10 listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2014 @3up norbi on dostal jakies % za spam ? a i miecz diax nazwany "Wyrzutnia" ma zadawac 3 serca mozna jego uzyc co 5sek i daje spowolnienie dla tego co dostal zrobil bys? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marekqa 5 Opublikowano 12 listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2014 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rresz 1 Opublikowano 11 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2014 norbi przyłączam się do pytania jak skończysz to podeślij :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanNiedzwiadek 173 Opublikowano 12 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2014 Proszę.on rightclick holding diamond sword: shot snowball with speed 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
marekqa 5
Witam tak jak w temacie zrobi mi ktos miecz na ktory jak klikniemy prawym no to leci i zadaje dmg i powraca
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi